Anouk BUDGET NIEUWE COLLECTIE

Denim A-lijn rokje, een echte budget musthave!

10 januari 2017
spijkerrok

Dé budget denim rok van komend seizoen

We zitten nog in de kou, mist en zelfs sneeuw, maar zo langzaamaan druppelen de eerste collecties van Spring/Summer 2017 de (web)winkels alweer in. Ik krijg helemaal zin in de zomer! Mijn meiden en ik zijn echt gek op kleurtjes, maar een item wat nooit mag ontbreken in de kast, is een spijkerrokje. Ik heb een voorliefde voor denim, het staat stoer, maar kan ook echt girly zijn.
En ook al moeten de meeste collecties nog binnenkomen, hét spijkerrokje van deze zomer heb ik al gespot. Voor een prijs van €12 is hij nog lekker budget ook.
Het HEMA A-lijn rokje is basic, maar toch apart. Het heeft geen echte zakken, waardoor hij mooi valt. De sierzakjes aan de voorkant geven wel een leuk girly accent aan het verder stoere rokje. De bovenste twee knopen gaan open, de onderste zijn vast. Hierdoor gaat de rok makkelijk aan en uit en heb je geen doorkijkeffect onderop.

Benthe draagt de rok met een heerlijk zachte roze sweater uit een oudere collectie van Br@nd for Girls (vast nog wel te vinden via marktplaats of een van de bekende Facebookgroepjes).

Schoenen
Omdat Benthe uit al haar sneakers was gegroeid, moest ik wel op zoek naar nieuwe exemplaren. Dat hoef je een echte Shopaholiek natuurlijk geen twee keer te zeggen. Mijn oog viel direct op deze witte schoenen van Nik&Nik. Heerlijk zomers wit, maar ook nu zeker al draagbaar. Ze zijn van leer, dus even afspoelen en ze zijn weer als nieuw, ook in de nog wat natte wintermaanden. De details zitten in de gaatjes van de N en de oud-roze achterkant. Benthe was net als ik op slag verliefd en dus staan de schoenen klaar om naar school aan te trekken.

Ons oordeel:
Rok
Prijs: De rok kost €12, een fijn budget prijsje.
Kwaliteit: De rok is van een stevige denim kwaliteit
Pasvorm: Hij valt wat ruim. Benthe heeft nog aardig wat groeiruimte in maat 110/116 (zij is 115 cm).
Draagcomfort: De bovenste twee knopen van de spijkerrok kunnen open.
Minpunt: Ik heb (nog) geen minpunt kunnen ontdekken.
Pluspunt: De rok is eindeloos te combineren en heeft een prachtig prijsje.

Sneakers
Prijs: De sneakers shop je voor €79,95
Kwaliteit: De schoenen zijn gemaakt van soepel wit leer
Pasvorm: De Tobin sneakers van Nik&Nik vallen op maat.
Draagcomfort: Flexibel en lopen fijn.
Minpunt: Er zit geen rits aan de zijkant, dus mocht je dochter nog geen veters kunnen strikken, zou dit lastig kunnen zijn.
Pluspunt: Tja, wat niet eigenlijk…

Zijn jullie ook zo enthousiast? Je shopt het rokje hier online en natuurlijk ook in de stenen HEMA winkels. Ik denk dat je er snel bij moet zijn want waarschijnlijk zal het rokje de winkels uit vliegen!

Tobin Sneakers Nik & Nik

Wil je meer blogs van Anouk lezen? Klik dan hier.

denim

denim

denim

denim

denim

denim


Facebook Comments


Anouk

Anouk

Lieve volgers, ik ben Anouk (36), woon in een prachtig stadje in het midden van het land samen met mijn man en onze kinderen Thije, Benthe en Norah. Ik ben gek op kindermode en fotografie en heb een veelzijdige smaak, van girly en stoer tot sportief en classy. Dit deel ik graag met de volgers van Shopaholiek.
Volg ons ook op Instagram via @anouk_klaassen
Anouk

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply