BOY

Boysroom

20 januari 2017
1 (2)

Voorheen ging je naar de Kidsfactory in Breda om inspiratie op te doen voor het vernieuwen of veranderen van de kinderkamers, maar tegenwoordig heeft iedere bouwmarkt er een afdeling wonen, slapen en accessoires bij gekregen. Serieus je shopt er de leukste items voor prima prijzen. Ook online zijn er toffe websites te vinden. Deze zijn speciaal gericht voor alles omtrent onze kids. Slapen, spelen, op reis, verzorging, school, kortom teveel om op te noemen. De foto spotte ik op instagram. Ik was toevallig op zoek naar grote stoere kisten in verschillende kleuren om speelgoed in op te bergen. Zo zien de kamers er na het spelen weer opgeruimd en fris uit! Wat vinden jullie ervan?! Ik vind ze cool:)

  1. Witte houten kist
  2. Groene houten kist
  3. Grijze lamp
  4. Houten stoel
  5. Muursticker-letters
  6. Schoolbord verf
  7. Rugtas
  8. Houten bureau

INSPIRATIE: Foto


Facebook Comments


Katja

Katja

Dik 40+, samenwonend met de allerliefste, 3 kids en 2 hondjes. Inmiddels gesetteld in het gezellige Brabantse land middenin de stad. Houdt van shoppen, borrelen met vriendinnen en hapje eten met vrienden en kids. Fashion Addict in hart en nieren. Motto: Life is too short to do boring things!
Katja

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply