BOY Mandy NIEUWE COLLECTIE

Sweater weather

26 januari 2017
Sweater Weather

Pfff, wat duurt het lang he?! Winter in Nederland. Dat associeer ik voornamelijk met vorst, gladde wegen, natte sneeuw en -dat vind ik eigenlijk nog het ergst- statisch haar. Het piekt en pluist en irriteert me mateloos. Maar ik dwaal af….. Wat ga jij doen als je eigenlijk maar het beste binnen kunt blijven? Misschien boek je alvast een reis naar de zon, om maar uit die winterdip te komen. Dan heb je iets leuks om naar uit te kijken. Meestal ga ik gewoon online shoppen, nieuwe collecties bekijken en vergelijken. Het blijft leuk en gaat me nooit vervelen.

Een aantal merken hebben al wat lente- en zomeritems geleverd. En natuurlijk, het is nog vrij vroeg om je nu al bezig te houden met die leuke zwemshort, bermuda of tanktop. Maar kan jij echt niet wachten, dan hebben wij alvast de leukste longsleeves en sweaters voor je opgezocht. Van de zomercollectie, dat dan weer wel. Fijne sweaters die je zoon al snel kan dragen, met lange mouwen, dus warm genoeg. Maar dan met een frisse kleur of een zomers printje. Bye bye winterblues!

Shoppen:

Van links naar rechts:

Longsleeve met gestreepte mouwen

Neongele sweater

Wit met blauw

Lichtgrijs met patches

Grijs met gele accenten

Longsleeve met tekstopdruk

 

 

 

 


Facebook Comments


Mandy Stoop

Mandy Stoop

Getrouwd met William en trotse moeder van Senna en Julian. Een familiemens in hart en nieren. Heeft graag mensen om zich heen, houdt van (web)shoppen, leuke uitstapjes en een feestje op zijn tijd.
Mandy Stoop

Latest posts by Mandy Stoop (see all)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply