BOY Mandy MUSTHAVE

Musthave Monday: fake leather jacket

29 januari 2017
Musthave (1)

In de stijl van Ryan Secret: fake leather jacket

Op deze Musthave Monday wil ik jullie laten kennismaken met Ryan Secret. Als je actief bent op social media dan ken je hem wellicht al. Een vijfjarig mannetje dat er zo tof uitziet. Hij is te herkennen aan zijn hippe kapsel, een grote kuif (hoe blijft het zo staan?) dat altijd precies in model blijft. Zijn stijl en zijn goede genen heeft hij waarschijnlijk geërfd van zijn ouders, want het hele gezin lijkt zo te zijn weggelopen uit een of ander high fashion magazine. Mocht je het leuk vinden om meer van zijn stijl te bekijken, kan je hem hier volgen op instagram.

Het mag geen geheim zijn dat ik fan ben van Tumble ’n Dry. Vooral de collectie voor de boys vind ik echt bij mijn zoontje passen. Dit zwarte fake leather jasje van Tumble viel me meteen op. De geribbelde schouderstukken en mouwen geven het geheel een stoere en sportieve touch. Het jasje oogt een tikje retro door de drukknoopsluiting bij de korte opstaande kraag en door de boord onderaan. Combineer het zoals Ryan met een vest of hoody met capuchon voor een urban look. Een destroyed jeans eronder met sneakers maakt de look compleet.

Shoppen:

Fake leather jacket

 

 

 

 


Facebook Comments


Mandy Stoop

Mandy Stoop

Getrouwd met William en trotse moeder van Senna en Julian. Een familiemens in hart en nieren. Heeft graag mensen om zich heen, houdt van (web)shoppen, leuke uitstapjes en een feestje op zijn tijd.
Mandy Stoop

Latest posts by Mandy Stoop (see all)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply