Barbara GIRL NIEUWE COLLECTIE

NIEUW: MIM-PI zomercollectie 2017

2 februari 2017
MIM-PI zomercollectie 2017

Mim-Pi ZOMERCOLLECTIE 2017

Kleurrijk & Girly

Wat gaan onze dametjes er vrolijk en hip uitzien in Mim-Pi deze zomer! De frisse kleurtjes rood, blauw en roze afgestyled met grijs en wit geven de outfits pit. De klokkende rokjes, tule en pofbroekjes zie ik wederom voorbij komen, zoals we zo goed kennen van Mim-Pi. De eerste, voor mij, in het oog springend, is wel de rode serie. Waarin rozen te zien zijn, Spanish Rose, Stripes en Dots. Hierin zie ik geweldige poëzie-achtige afbeeldingen met mooie retroprints. De kapmouwtjes zijn wel echt ontzettend mooi en vernieuwend.Ook het korte vleermuismouwtje doet mijn hart sneller kloppen. Ik krijg warempel zin in tapas, want het doet me zo denken aan Spaanse zomeravonden.MIM-PI zomercollectie 2017

De tweede lijn die ik prachtig vind, is de frisse helderblauwe serie, Royal Blue. Ook hier zie ik styling met stroken, tule en mooi afgewerkte mouwen. Het maakt dat je meisje een echt meisje is met een zomerse look & feel en met oog voor detail.

MIM-PI zomercollectie 2017

De mooie aqua, Blue Candy Floss, en roze lijn, Pretty In Pink, doet je weer echt verlangen naar zon, zee en strand. Op Ibiza ben ik nooit geweest, maar daar zal dit zeker niet misstaan. Ik zie mijn kleine blonde schat hier echt in wegrennen. De mooie broderie maken de items too cute en heb je die pompons en prachtige loafertjes al gezien?

MIM-PI zomercollectie 2017

MIM-PI zomercollectie 2017

Wat bij mij ook zeker in de smaak valt zijn de bombervestjes. Wat een perfecte match met het zachte grijs. Hiermee maak je je stijltje helemaal compleet. Ook zijn deze vestjes natuurlijk uitermate geschikt als buitenjasje.

MIM-PI zomercollectie 2017

Als laatste en zeker niet de minste is er ook aan de, iets meer, ingetogen meisjes gedacht. De mooie witte serene jurkjes, White Candy Floss, met dit grijze vestje of dat leuke bombertje hierboven maakt het een lust voor het oog. Zeker straks met een ietwat bruin huidje gaat je dametje in de dop zeker stralen. Een wit zomers jurkje hoort echt in ieder meisjeskast thuis!

MIM-PI zomercollectie 2017

Natuurlijk kunnen we perfect afstylen met accessoires, schoenen en ondergoed. Alles is in de tinten die ook weer terug komen in de kleding. Mim-Pi heeft een compleet plaatje neergezet, waar wij zo van houden!

MIM-PI zomercollectie 2017

Omdat wij weten dat de fasionista in ons altijd graag het totaalbeeld van de collectie wilt zien, tonen we gewoon nog meer foto’s. Ik kan er geen genoeg van krijgen!

MIM-PI zomercollectie 2017

MIM-PI zomercollectie 2017

MIM-PI zomercollectie 2017

MIM-PI zomercollectie 2017

MIMPI zomer 2017MIM-PI zomercollectie 2017MIMPI zomercollectie 2017

MIM-PI zomercollectie 2017

MIMPI zomercollectie 2017

sponsored-postWelke Mim-Pi outfit is je favoriet? We zijn wel heel benieuwd en ik zou het allemaal ook even goed bekijken, want we hebben een verrassing voor je volgende week, en wel de hele week! Houd Shopaholiek dus goed in de gaten, want Mim-Pi en Shopaholiek gaan jullie weer eens verwennen!

Tot volgende Mim-Pi week!

 

Shoppen:

Alle online verkooppunten vind je hier

Verdere informatie

Mimpi.nl en bekijk nog even het Mim-Pi magazine springsummer 2017. Dat is een waar feestje!

Facebook

Instagram

Meer blogs van Barbara lezen? Klik dan hier

 

 

 

 

 


Facebook Comments


Barbara van Schaik

Barbara van Schaik

Getrouwd en trotse moeder van drie prachtige meiden van 10, 8 en 5 jaar. Ik ben gek op fotograferen en het vastleggen van de tofste kindermode! Ik kan me helemaal uitleven met m'n drie dames, dat begrijp je!
Barbara van Schaik

Latest posts by Barbara van Schaik (see all)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply