Barbara GIVE-AWAY

GIVE AWAY-WEEK: Check hier of je één van de winnaars bent !

10 februari 2017
WINAARS MIMIPI GIVEAWAY

WELK SETJE VAN MIM-PI HEB JIJ GEWONNEN?

Deze week was het de MIM-PI GIVE-AWAY WEEK en mochten we wel drie setjes weggeven. Wat gaan deze drie dames er prachtig bij lopen en flaneren deze zomer. De ene set is nog mooier dan de andere en er was voor elk wat wils. Dit had tot gevolg dat we overspoeld werden met enthousiaste moeders en misschien wel vaders, oma’s ect. die best zo’n mooi setje wilden winnen. Uiteindelijk kunnen we natuurlijk maar één winnaar trekken voor elke set en dit zijn de winnaars geworden.

De eerste GIVE-AWAY was het geweldige blauwe jurkje met kapmouwtjes, de winnares van dit jurkje is geworden:

Anne Zondag

De tweede GIVE-AWAY met het geweldige oceaanblauwe topje en rokje gaat naar:

Liana Coenraad

En als laatste geven we dat prachtige witte tule jurkje weg, waarbij je meisje zich een waar prinsesje gaat voelen. Dit jurkje is voor de dochter van:

Anita Kempenaers

Van harte gefeliciteerd met jullie prijs! Neem je even contact op via barbara@shopaholiek.nl? Dan zorgen wij dat de prijs zo snel mogelijk jouw kant op komt. Laat jij ons dan nog een foto zien van je stralende dochter met het gewonnen setje? Dat vinden we leuk!

Deze winactie is mede mogelijk gemaakt door MIM-PI

sponsored-post

 


Facebook Comments


Barbara van Schaik

Barbara van Schaik

Getrouwd en trotse moeder van drie prachtige meiden van 10, 8 en 5 jaar. Ik ben gek op fotograferen en het vastleggen van de tofste kindermode! Ik kan me helemaal uitleven met m'n drie dames, dat begrijp je!
Barbara van Schaik

Latest posts by Barbara van Schaik (see all)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply