Anouk GIRL SPOTLIGHTSHOP

Dresses are a girls’ best friend…

13 februari 2017
PICK YOUR

3 DRESSES: PICK YOUR FAVOURITE!

Brrr wat is het koud! Maar wat is het dan leuk om alvast te mijmeren over de zomer… En bij de zomer horen naast zon, zee, strand, ijsjes en slippers natuurlijk ook jurkjes! Bij ons althans wel, in de kasten van Benthe en Norah zijn ze volop vertegenwoordigd.
Deze drie jurkjes zijn te leuk om te laten hangen. Ik ben erg benieuwd welke jullie favoriet is!

  1. Prachtige mintgroene jurk uit de nieuwste collectie ven B.Nosy. De contrasterende strepen aan de zijkant, het roze/witte tunnelkoord en natuurlijk de te gekke ijsjesprint van pailletjes maken dit jurkje een ware musthave.
  2. Om nOeser kun je dit seizoen echt niet meer heen. We spotten natuurlijk de gave sushi-dress al, maar wat dacht je van deze roze zomerse sweatdress/tuniek. Zoals bekend van nOeser is de kwaliteit super en voelen de stoffen heerlijk zacht aan. Door de lange mouwen is het jurkje natuurlijk nu ook al te dragen.
  3. Maxi-jurken en –rokken blijven dit seizoen een ware trend. Little Miss Juliette heeft er maar liefst 3 in de collectie. De gekruiste schouderbanden geven de jurk een leuke twist mee. En natuurlijk is de cactusprint aanwezig, wat zien we die veel dit seizoen!

Facts:

  • Van jurkjes heb je nooit genoeg!
  • De prijzen van deze jurken variëren van €29,95 tot €39,95.
  • Maxi-jurken zien we ook zomer 2017 weer volop voorbij komen.
  • Met een legging en een vestje zijn veel jurkjes ook nu al prima te dragen. (met uitzondering van de bovengenoemde maxi-jurken uiteraard ;-))

Shoppen:
Al deze jurkjes shop je bij onze spotlightshop Hippe Maatjes Zwijndrecht, een hippe winkel met een gevarieerd aanbod voor elk budget.

Ik ben benieuwd welke jurk jullie favoriet is. Laten jullie het weten op Facebook?

Wil je meer blogs van Anouk lezen? Klik dan hier.
Ook kun je haar en haar kids volgen op Instagram: @anouk_klaassen

dresses dresses dresses


Facebook Comments


Anouk

Anouk

Lieve volgers, ik ben Anouk (36), woon in een prachtig stadje in het midden van het land samen met mijn man en onze kinderen Thije, Benthe en Norah. Ik ben gek op kindermode en fotografie en heb een veelzijdige smaak, van girly en stoer tot sportief en classy. Dit deel ik graag met de volgers van Shopaholiek.
Volg ons ook op Instagram via @anouk_klaassen
Anouk

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply