Barbara GIVE-AWAY

SOFT & JOLLY: WINNAAR GIVE-AWAY

17 februari 2017
SOFTANDJOLLY GIVEAWAY WINNAAR

HEB JIJ HET ZWARTE JURKJE GEWONNEN?

 

Deze week mochten wij een geweldig stoer jurkje van Soft & Jolly weggeven. Wat werd er massaal gereageerd op deze winactie. Het is natuurlijk ook een plaatje van een dress! Zonne wilde het in ieder geval niet meer uitdoen, zo lekker zat het! Wie kunnen wij nu gelukkig maken en welk meisje gaat hierin rondspringen van blijdschap?

De winnaar is:

FEMKE DEKKER

Van harte gefeliciteerd met je prijs, jij wint dit top jurkje van Soft & Jolly! Neem je even contact op via barbara@shopaholiek.nl? Dan zorgen wij dat de prijs zo snel mogelijk je kant op komt. Laat jij ons dan nog een foto zien van je meisje in de gewonnen set? Dat vinden we superleuk!

Deze actie is mede mogelijk gemaakt door Soft & jolly


Facebook Comments


Barbara van Schaik

Barbara van Schaik

Getrouwd en trotse moeder van drie prachtige meiden van 10, 8 en 5 jaar. Ik ben gek op fotograferen en het vastleggen van de tofste kindermode! Ik kan me helemaal uitleven met m'n drie dames, dat begrijp je!
Barbara van Schaik

Latest posts by Barbara van Schaik (see all)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply