BUDGET Hanneke NIEUWE COLLECTIE

Budget jurkje, perfect voor de zomer!

28 februari 2017
header3

EEN SUPER LEUK BUDGET JURKJE VAN NAME IT

Dit leuke budget jurkje wil ik jullie niet onthouden. Het mouwloze jurkje is van het merk Name It en perfect voor de zomer! Een tijdje terug kwam ik deze al tegen en voor dat prijsje kon ik het niet laten liggen. 

Zoals elk seizoen heeft Name It weer een zeer uitgebreide collectie uitgebracht. Sinds kort is dit jurkje ook verkrijgbaar in twee verschillende uitvoeringen. Ik heb lang staan twijfelen maar we kozen nu voor deze, hoewel het me niet zal verbazen als ik uiteindelijk ook de andere nog ga halen. Van dit soort jurkjes heb je er nooit genoeg.

Name it

Het jurkje is heerlijk luchtig. Perfect voor de warme dagen. Heerlijk voor op de camping of naar het strand over de zwemkleding. Inmiddels mag het duidelijk zijn dat ik gek ben op steepjes en het lichtblauwe hart met de tekst ‘hello sun’ maakt het geheel helemaal af. Leuk detail zijn de touwtjes bij het middel. Deze zijn voor de sier. De streepjes zijn in de kleur navy. Het andere jurkje is zwart met witte strepen en heeft een roze hart.

Bij de iets koudere dagen of de frissere ochtenden is het leuk om een legging te dragen, bijvoorbeeld in de kleur van het hartje. Ook is het hartstikke leuk om hier een spijkerjasje op te dragen. Op een van de foto’s zie je dat Aukje er kousen bij draagt in de kleuren van de jurk.

Maatinfo: 

Aukje draagt het jurkje in maat 122/128. Ze is 121 cm lang. Ze heeft nog voldoende groeiruimte tot de zomer.

Shoppen:

Het jurkje kost slechts €16,99 en koop je in beide versies onder andere je hier en hier.

Wil je meer van Hanneke lezen, klik dan hier.

Ook zou ik het leuk vinden als je me volgt op instagram: @hanneke

budget jurkjebudget jurkjebudget jurkjebudget jurkjebudget jurkjebudget jurkje


Facebook Comments


Hanneke Farber

Hanneke Farber

Beste volgers, mijn naam is Hanneke en ik ben 36 jaar. Ik ben moeder van 3 kids: Mats, Aukje en Sepp. Ik ben gek op kindermode en fotograferen is mijn passie. Leuk om dat hier te kunnen combineren!
Hanneke Farber

Latest posts by Hanneke Farber (see all)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply