Angelique BUDGET

Betaalbaar shoppen voor kids

1 maart 2017
PERFECT (1)

Elke dag is het weer een uitdaging: welke outfit ga je jezelf en je kinderen vandaag aantrekken? Jij bent de persoonlijke styliste van het gezin en je geniet er volop van. Je kinderen groeien alleen wel als kool en de kleding groeit helaas niet mee. Daarom ben jij met regelmaat te zien in verschillende winkelcentra of in online stores.

Maar hoe pak je dit nou zo goed mogelijk aan zodat je zowel betaalbaar als trendy shopt?

Stap 1: vind jouw stijl

Voordat je naar een winkel rent of online gaat shoppen, is het opdoen van inspiratie van tevoren een echte must. Sla je booktype U Feel lite cover open en surf via Instagram of Pinterest naar leuke ideeën door bijvoorbeeld #childfashion of #trends in te typen in de zoekbalk. Bepaal van tevoren vast naar wat voor soort kledingstijl je op zoek bent, zodat je tijdens het shoppen gemakkelijker keuzes maakt. Verdiep je online in de prijzen van de verschillende winkels en bepaal waar je straks gaat shoppen. Bij H&M heb je veel leuke outfits tegen een betaalbare prijs. Door je van tevoren vast te verdiepen in de prijzen en een maximum budget vast te stellen, heb je een kleinere kans dat je over dit budget heen gaat wanneer je eenmaal aan het shoppen bent. Ben je na het zoeken op Pinterest en Instagram nog niet helemaal uit wat je aanspreekt? Neus dan ook eens rond op mama blogs om te kijken of er artikelen zijn geschreven over de leukste outfits voor kinderen.

Stap 2: vind de juiste combinaties

De truc van combineren, is dat je outfit helemaal niet duur hoeft te zijn, maar toch fantastisch oogt. Combineer een wat duurder kledingstuk met een goedkoper kledingstuk en een ware fashionable combinatie is geboren! Breng met je kleine druif eens een bezoekje aan leuke boetiekjes en sla hier bijvoorbeeld de wat uniekere, duurdere kleding aan de haak gecombineerd met een bezoekje aan de H&M voor de wat goedkopere kledingstukken. Zo staat een leren broek van de Zara perfect onder een oversized witte trui van de H&M. Ook qua accessoires kun je hierin combineren. Ga bijvoorbeeld voor een wat duurdere tas in combinatie met een goedkoper Blackberry Priv hoesje. Probeer verschillende combinaties en vind de stijl die past bij jou en je tiener.

Stap 3: doet het zelf

Naast de fashionable outfits die op je wachten in de kledingrekken van winkels, kun je ook zelf een leuke en unieke draai geven aan je outfits. Koop bijvoorbeeld een wit T-shirt en een paar leuke patches en maak een stijlvolle outfit voor je kleintje. Ook op je telefoonhoesjes en tassen kun je deze patches aanbrengen, zodat de outfit geheel in stijl is. Zijn jij en je kind echt dol op de knutseluurtjes samen? Dan is het leuk om samen met speciale, niet uitwasbare, textiel stiften je kleding te designen. Hiermee kun je alle kanten opgaan. Van alleen de voorletter van je kleintje, tot de meest ingewikkelde patroontjes en figuurtjes. Leef je helemaal uit! Zoek voor extra inspiratie eens op YouTube naar leuke tutorials en vind de meest geschikte creatieve patroontjes voor jezelf en je kind.

Hoe sla jij een betaalbare outfit aan de haak?

Afbeelding: Shutterstock


Facebook Comments


Angelique

Owner/Founder Shopaholiek en ShopaholiekMama at Shopaholiek Kids Fashion & Lifestyle online magazine
47, 4 kids en getrouwd. Gek op Kidsfashion, reizen, eten en "leuke dingen doen". Niet te serieus, maar altijd in voor een goed gesprek met een lekker wijntje.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply