TIPS

Dino dreams!

10 maart 2017
DINO SPAM

Hebben jullie toevallig ook een zoontje die verzot is op dino’s? Nou ik wel, bakken vol met speelgoed dino’s, een pyjama, knuffels, voorleesboeken, muurstickers, alles wil hij er van hebben. Maar dit toffe dekbed overtrek heeft hij nog niet. Wat is dit ontzettend leuk en origineel zeg. Ik weet zeker dat als hij dit op zijn bedje heeft liggen, wij ’s avonds geen discussies meer hebben dat hij naar bed toe moet;) Welterusten lief kind…

  1. Beddengoed Dinosaurus
  2. Dino plucheknuffel
  3. Dino bedlamp
  4. Voorlees boek
  5. Dino kussen
  6. Dino verkleedkleding


Facebook Comments


Katja

Katja

Dik 40+, samenwonend met de allerliefste, 3 kids en 2 hondjes. Inmiddels gesetteld in het gezellige Brabantse land middenin de stad. Houdt van shoppen, borrelen met vriendinnen en hapje eten met vrienden en kids. Fashion Addict in hart en nieren. Motto: Life is too short to do boring things!
Katja

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply