GIVE-AWAY

Wie is de winnaar van de Br@nd give-away?

17 maart 2017
GIVE-AWAY (1)

Sta jij in Br@nd van geluk?

Het is je vast niet ontgaan dat de collectie van Br@nd4girls uit is gekomen. En nog leuker dan die mooie kleding shoppen is een gaaf item winnen. Je moest er wel even je best voor doen en met een originele inzending komen. Wat was ik blij dat ik mij mocht beperken tot een voorselectie uit alle leuke inzendingen en dat Br@nd zelf de knoop heeft doorgehakt wie de gelukkige winnaar is geworden. Onderaan dit blog zie je de winnende inzending.

De winnaar van het Br@nd item naar keuze is: Ana Gutierrez

Van harte gefeliciteerd met je prijs, je koos voor dress stripe! Neem je even contact op via annemarie@shopaholiek.nl? Dan zorgen wij dat de prijs zo snel mogelijk jouw kant op komt. Laat jij ons dan nog een foto zien van je dochter in de gewonnen jurk? Dat vinden we leuk!

Deze winactie is mede mogelijk gemaakt door Br@nd.

Annemarie

17191538_1759530357708881_635046584563607792_n

 


Facebook Comments


Annemarie

Annemarie

Lieve volgers, mijn naam is Annemarie en ik ben gek op kindermode en hou jullie graag op de hoogte van alle leuke dingen die ik tegen kom in deze wereld. Ik heb een zoon, Thijs, en een dochter, Linde, en zij helpen mij vaak mee om de leukste setjes aan jullie te laten zien. Wil je niets missen volg ons dan op Instagram @annemarie_thijs_linde.
Annemarie

Latest posts by Annemarie (see all)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply