BUDGET Mandy

BUDGETTIP: Strandjurkje

30 april 2017
Budgettip (6)

Let’s go to the beach

Wat verlang ik naar de zomer! Het mooie weer is nog best ver te zoeken, na die ene mooie zonnige dag van gisteren. Om mezelf dan maar in zomerse sferen te brengen ga ik op zoek naar leuke kleding voor onze zomervakantie. Dit jaar gaat de reis naar Griekenland. Een strandvakantie, met af en toe een uitstapje is bij mij favoriet. Ik vind het niet leuk om constant in hetzelfde plaatsje te blijven, maar zie graag iets van de omgeving.

Als het zo warm is dan dragen we het liefst luchtige strandjurkjes. Van die exemplaren die niet te snel kreuken, weinig plek innemen in je koffer en die je zo over je bikini aan kan trekken. Zo’n jurkje dat meteen goed zit en bijna overal bij past. Deze jurkjes van Name it bijvoorbeeld. Ze zijn er in verschillende prints: een exemplaar met streepjes, met luipaardprint en een hartjesdessin, dus de keuze van je dochter zit er vast wel bij. Je ziet op de foto al welk jurkje de favoriet van Senna is. Nu is het alleen nog een kwestie van afwachten wanneer de zomer zijn intrede doet. Senna is in ieder geval alvast summerproof!

Shoppen:

jurk hartjes jurk luipaard jurk gestreept

De jurkjes zijn ook te verkrijgen in een jumpsuitvariant. Deze shop je hier:

hartjesluipaardstrepen

Wil je meer blogs van Mandy lezen? Klik dan hier. Volg Mandy op Instagram.

 


Facebook Comments


Mandy Stoop

Mandy Stoop

Getrouwd met William en trotse moeder van Senna en Julian. Een familiemens in hart en nieren. Heeft graag mensen om zich heen, houdt van (web)shoppen, leuke uitstapjes en een feestje op zijn tijd.
Mandy Stoop

Latest posts by Mandy Stoop (see all)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply