Barbara MAMA-INSPIRATIE

SNEAK PEEK: Barbara’s Choice zomer 2017

17 mei 2017
Barbara's Choice

Nieuw Scandinavische merk

Barbara’s Choice

Ben jij altijd op zoek naar die perfecte zomerjas, die natuurlijk fashionable is, maar vooral; lekker zit, overal overheen te dragen is en multi-inzetbaar is? Dan ben je hier bij Barbara’s Choice aan het goede adres! Dit nieuwe modelabel in Nederland heeft een camo jas in haar zomercollectie wat je hart sneller doet kloppen!

Dit geweldige Scandinavische merk uit Copenhagen is zes maanden geleden neergestreken op Nederlandse bodem en heeft een prachtige zomercollectie voor ons en onze kids uitgebracht! Elk seizoen werken ze samen met Deense designers en elk seizoen zijn dit andere personen om zo frisse en vernieuwende input te krijgen. Heel Scandinavië en Duitsland kan al genieten van dit modelabel en nu zijn wij aan de beurt!

Barbara’s Choice is in Nederland van start gegaan met hun kindercollectie en nu hebben ze ook sinds twee maanden de dameslijn naar Nederland gebracht. De collecties zijn er om verliefd op te worden. Je kunt gaan mixen met stoer en girly en daar ben ik dol op. Binnenkort zie je ook de kidscollectie op Shopaholiek, gedragen door drie vrolijke en spelende zusjes. Ook ga ik lekker twinnen met de meiden! Dat is toch absoluut een geweldig element van dit merk.

Allereerst deze geweldige jas

De way of living en het klimaat in Scandinavië is toch wat vergelijkbaar met ons kikkerlandje, dus is deze jas ook een uitkomst voor onze Hollandse zomers. Het gaafst is dat hij aan twee kanten te dragen is. Ik ben gek op print-op-print en daarbij vind ik deze camo-kant enorm stoer, dus op de foto’s ben ik heel onopvallend in camouflage;) De andere kant is uni zwart, lekker basic en ideaal voor de wat ingetogen dagen, maar stoer blijft hij!

Het prettige is, en ook heel belangrijk om te vermelden; hij is vederlicht. De lengte is ideaal en er zitten twee ritssluitingen in. De onderste rits kun je bijvoorbeeld wat omhoog doen voor het speelse effect, maar bovenal is het heel praktisch met het in- en uitstappen van je auto en op de fiets natuurlijk.

Facts

  • De jas valt op maat
  • Twee ritssluitingen voor het gemak en het mooie silhouet
  • Twee jassen in één, omdat het aan twee kanten te dragen is. Het is ook écht een volwaardige jas aan beide zijden. Je hoeft geen labeltjes eruit te knippen. Er zitten aan beide kanten mooie pastelzakjes en de rits is ook aan twee kanten te gebruiken
  • Dit is een echte zomerjas. Hij is vederlicht!
  • Perfect tot aan de winter, want hij is winddicht

Shoppen

  • Doe je hier bij Hip & Stip of natuurlijk in de stenen winkel. Dit geldt ook voor de stenen winkels hieronder
  • Copine, De Bilt
  • Label 38, Bemmel

Barbara

Nog een paar daagjes en dan zie je de hele lady’s crew van Barbara in Barbara’s Choice, dus wordt vervolgd…

Tot dan!

Barbara's Choice

Barbara's Choice

Barbara's Choice

sponsored-post


Facebook Comments


Barbara van Schaik

Barbara van Schaik

Getrouwd en trotse moeder van drie prachtige meiden van 10, 8 en 5 jaar. Ik ben gek op fotograferen en het vastleggen van de tofste kindermode! Ik kan me helemaal uitleven met m'n drie dames, dat begrijp je!
Barbara van Schaik

Latest posts by Barbara van Schaik (see all)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply