BUDGET Hanneke

Budget tip: Een fruity, zomers jurkje

6 juni 2017
header

FRIS ÉN FRUITIG

We een heerlijke periode gehad qua temperaturen en er volgen er vast nog vele. Eindelijk kunnen al die mooie zomerse setjes gedragen worden. Het zal niemand ontgaan zijn dat ik gek op mooie merkkleding ben. Sommige kledingstukken zijn dan ook best prijzig. Maar er hangt ook zeker een hoop kleding in de kast die een stuk meer budget waren en minstens net zo leuk zijn. Ideaal voor naar school, op de camping of het buitenspelen. Zo ook dit jurkje!

Een tijdje geleden kwam ik dit jurkje van We Fashion tegen. Het vrolijke fruity printje viel mij meteen op. Al die verschillende fruitsoorten zijn natuurlijk heel zomers en kleurrijk. De mooie blauwe kleur staat lekker fris en is ook nog eens de lievelingskleur van mijn dochter. Blauw staat haar ook altijd goed. Tel daar het leuke prijsje van €15,99 bij op en ik had genoeg redenen om het niet te laten hangen! Het jurkje is er trouwens ook in het wit. Hetzelfde model maar met een andere print. Minstens net zo leuk is deze versie met zomerse details!

blog_8

Ik slaag regelmatig bij de We voor de kinderen. Ze hebben altijd een zeer uitgebreide collectie en de kleding is eigenlijk altijd goed van kwaliteit en het blijft ook mooi na een aantal keer wassen.

Het jurkje valt lekker soepel maar sluit bovenaan toch mooi aan. Op de rug heeft het kruisbandjes. Het elastiek bij de taille zorgt ervoor dat het jurkje mooi blijft zitten.

Het jurkje is leuk te combineren met sneakers of slippertjes.

Maatinfo:

Aukje is 122 cm lang en draagt het jurkje in maat 122/128. Het valt iets langer maar aangezien de zomer nog lang duurt is deze maat prima voor haar. Zit je dochter echt tussen twee maten in dan zou ik voor een maatje kleiner kiezen.

Shoppen:

Het jurkje kost €15,99 en shop je hier of hier.

Wil je meer blogs lezen van Hanneke, klik dan hier.

Ik zou het leuk vinden als je mij volgt op instagram: @Hanneke

budget jurkjebudget jurkjebudget jurkjebudget jurkjebudget jurkjebudget jurkjeBudget jurkje


Facebook Comments


Hanneke Farber

Hanneke Farber

Beste volgers, mijn naam is Hanneke en ik ben 36 jaar. Ik ben moeder van 3 kids: Mats, Aukje en Sepp. Ik ben gek op kindermode en fotograferen is mijn passie. Leuk om dat hier te kunnen combineren!
Hanneke Farber

Latest posts by Hanneke Farber (see all)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply