Barbara GIVE-AWAY

SPLIT AND SIT: winnaar give-away

13 juli 2017
Winaar Split and Sit

HEB JIJ DE GEWELDIGE SPLIT AND SIT GEWONNEN?

Deze week mochten wij een Split and Sit weggeven. Het scheidingswandje tussen je kinderen op de achterbank! Wat zal de winnaar een geweldig rustige roadtrip hebben naar zijn of haar vakantiebestemming of gewoon de ‘normale’ dagelijkse autoritjes.  Wie o wie kunnen we blij en relaxt maken? Tromgeroffel……….

De winnaar is:

Janneke van de Laar

Van harte gefeliciteerd met je prijs, jij wint de Split and Sit! Neem je even contact op via barbara@shopaholiek.nl? Dan zorgen wij dat de prijs zo snel mogelijk jouw kant op komt. Wat wij helemaal te gek vinden, is als je ons laat weten hoe je prijs is bevallen en of je inderdaad heerlijk relaxt rijdt! We zijn benieuwd!

Deze actie is mede mogelijk gemaakt door Split and Sit.


Facebook Comments


Barbara van Schaik

Barbara van Schaik

Getrouwd en trotse moeder van drie prachtige meiden van 10, 8 en 5 jaar. Ik ben gek op fotograferen en het vastleggen van de tofste kindermode! Ik kan me helemaal uitleven met m'n drie dames, dat begrijp je!
Barbara van Schaik

Latest posts by Barbara van Schaik (see all)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply