Angelique

10 facts about…. Angelique

24 juli 2017
Untitled design (22)

Tijdens deze zomervakantie vertellen alle Shopaholieks wat meer over zichzelf door middel van tien grappige, eerlijke en soms zelfs ontroerende weetjes. Als één na laatste laatste in de reeks: Angelique. Morgen sluiten we de facts af met onze nieuwe blogger Renate. Een leuke manier om haar ook direct een beetje te leren kennen.

Wil je overigens alle andere 10 facts about teruglezen klik dan hier.

  1. De allereerste is ook gelijk de allerleukste: als dit blog online komt ben ik inmiddels alweer 1 maand terug in Nederland. na bijna 7 maanden in Dubai te hebben gezeten ben ik nu “op vakantie” in Nederland. 9 weken lang! Heerlijk, is het erg gek als ik op een buitje regen hoop? 🙂
  2. Deze zomer was ik echt de allerslechtste Shopaholiek van allemaal. Ik heb de naam Shopaholiek ook echt geen eer aangedaan door niks, nada, noppes te kopen dit seizoen. In Dubai dragen ze hun uniform en als ze uit school komen trekken ze snel hun bikini of zwembroek aan.
  3. Confession: ondanks dat mijn Instagramfoto’s (MyDutchDubai) er natuurlijk heerlijk uitzien met mooie zwembaden, prachtige stranden, gezellige avondjes uit etc.,  lig ik ’s avonds echt wel eens in bed met betraande ogen. Ik mis vooral mijn 2 grote kinderen die nog in Nederland wonen. Dit blijf ik ronduit k.t. vinden! Zo…. dat is er ook weer even uit.
  4. Ik hoop niet dat er “bewijs” is van mijn kinderen rondlopend in zelf bij elkaar gezochte kleding hier in Dubai. Ze lopen er zo ‘onShopaholiek-waardig” bij. Heerlijk! En ook helemaal niet erg. Al pakken we natuurlijk heus wel eens lekker uit als we een leuk feestje of etentje hebben.
  5. ik loop over van trots! Zien jullie ook dat Shopaholiek zo ontzettend gegroeid is?: de foto’s, de blogs, de passie bij alle bloggers is zo groot en mooi dat ik met liefde een stapje terug heb gedaan om meer achter de schermen te doen zodat die prachtige blogs nog een beter bereik krijgen. Want dat verdienen ze namelijk! In sommige blogs zitten echt vele uren werk. Zoals dit prachtige travelblog van Jolanda: 20 uur werk maar liefst: maar kijk eens ff hoe mooi!
  6. Ik ben al zeker 7 maanden niet naar de kapper geweest hier. Het is echt serieus zo belachelijk duur dat ik gewoon lekker wacht tot ik naar mijn eigen kapper in Nederland kan. Al loop ik wel een beetje voor gek met een uitgroei van 8 cm ofzo. Dus dat idee van een natural blond kunnen we ook wel laten varen….. Geen kip meer die dat gelooft. Ik ben overigens nog niet grijs, ondanks dat ik met mijn 46 de oudste Shopaholiek ben.
  7. Mijn grootste quiltypleasure is een patatje mét. Ik kan me al zo verheugen om in Rotterdam langs Bram Ladage te gaan. Of Zeeuwse bolussen, ook zoiets: ik werk er rustig 2 achter elkaar weg. Ik durf het dan ook bijna niet te zeggen… na vier weken Nederland zit er weer ruim 4 kilo aan. Uiteraard op mijn buik…….
  8. Vanaf 1 september launchen wij een nieuw platform: MyDutchDubai: hier vindt je alles terug over Dubai, zoals jullie gewend zijn met een persoonlijke touch en onze eigen ervaringen. Dit ga ik overigens mij 7 andere vrouwen doen die hier ook wonen. Wil je hier meer over weten: like dan onze facebookpagina. Alle vooroordelen over expatvrouwen bespreken we. Ja, we drinken gewoon wijn en ja, we liggen veel aan het zwembad :).
  9. Ik ga helemaal los in de sale in Nederland. Ik sta al in de winkel als ik een bord zie met SALE. Laten die op dit moment nu overal hangen. En aangezien het hier in Dubai echt altijd zomer is heb ik er extra veel plezier van, en extra goedkoop. Tja.. ik blijf een Hollander. Maar eerlijk gezegd heb ik ook vaak miskopen in de sale en betrap ik mezelf er vaak op dat ik het gewoon koop omdat het zo goedkoop is en hoop ik dat ik dat bepaalde item een keer nodig heb. Wat soms niet het geval is en het dus doelloos in de kast blijft liggen.
  10. Ik hou niet van voetbaloutfits. Echt vreselijk vind ik het. Toch draagt mijn zoon van 7 het met grote regelmaat want hij en zijn vader vinden het namelijk wel fantastisch. Ze denken ook echt dat het normale kleding is. Sure!

Fijne vakantie allemaal!

 


Facebook Comments


Angelique

Owner/Founder Shopaholiek en ShopaholiekMama at Shopaholiek Kids Fashion & Lifestyle online magazine
47, 4 kids en getrouwd. Gek op Kidsfashion, reizen, eten en "leuke dingen doen". Niet te serieus, maar altijd in voor een goed gesprek met een lekker wijntje.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply