Anouk GIRL GIVE-AWAY

WINNAARS: GIVE-AWAY LOOXS REVOLUTION

31 juli 2017
looxs revolution

BEN JIJ EEN VAN DE WINNAARS VAN ZO’N TE GEK SHIRTJE VAN LOOXS REVOLUTION?

De afgelopen weken stonden in het teken van de LOOXS Revolution winactie. Shopaholiek mag maar liefst acht van deze prachtige preppy shirtjes weggeven. Je kon zowel meedoen via Facebook als Instagram en wat ontvingen we veel reacties!  Heel hartelijk dank daarvoor. De eerste levering van dit nieuwe merk ligt vanaf deze week in de winkel en we verwachten dan ook dat het hard zal gaan. Maar wie hebben nu die shirtjes gewonnen en zijn direct herfstproof?…

De winnaars zijn:

  • Petra de Mooij 
  • Trieneke van der Heide
  • Joyce van der Doelen
  • Margreet Mondria
  • Anouk Vanderlinden
  • Sproetinhuis
  • Inge Boer 
  • Sofie Dekkers

Van harte gefeliciteerd met deze prijs, jullie winnen allemaal zo’n prachtig shirt van LOOXS! Als je contact opneemt via anouk@shopaholiek.nl, zorg ik ervoor dat het shirtje zo snel mogelijk jullie kant op komt.  En natuurlijk vinden we het super als je ons nog een mooie aan-foto stuurt.

Deze actie is mede mogelijk gemaakt door LOOXS.


Facebook Comments


Anouk

Anouk

Lieve volgers, ik ben Anouk (30+), woon in een prachtig stadje in het midden van het land samen met mijn man, hond en onze kinderen Thije, Benthe en Norah. Ik ben gek op kindermode en heb een veelzijdige smaak, van girly en stoer tot sportief en classy. Dit deel ik graag met de volgers van Shopaholiek.
Anouk

Latest posts by Anouk (see all)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply