Barbara MUSTHAVE

Musthave luipaard winterjas

16 augustus 2017
Musthave luipaard winterjas

Deze musthave luipaard winterjas mag je niet missen. Hij is leuk geprijsd en je weet bij de WE Fashion dat de kwaliteit goed is. Langer na denken hoeft dan toch niet?

Nu wij al een tijdje weer terug zijn van vakantie en de meisjes zelfs maandag weer naar school gaan, probeerde ik deze week toch weer een beetje in het normale ritme te komen. Daar hoort dus ook bij het web afstruinen naar musthaves😉

Het is mij opgevallen dat veel merken winterjassen met luipaardprint in hun collectie hebben. Het lijkt of heel Nederland aan de luipaard gaat. Het is in ieder geval een essentieel dessin in je kledingkast. Dat is wel duidelijk.

Deze jas springt er voor mij extra uit, omdat hij zo vriendelijke is geprijsd.  Jassen zijn over het algemeen altijd een gigantische uitgave en daarom vergelijk ik altijd grondig wat het aanbod is. De prijs/kwaliteit verhouding moet zeker kloppen.

Dit stoere jasje valt in deze categorie! Bovendien is het lekker sportief. Hebben de boorden een leuk blauw rood accent en het verrassende is…Hij is reversible! Dat is toch fantastisch! Twee jassen in één! Ik kan best begrijpen dat je de luipaardprint ook even niet ziet zitten of het past niet bij de rest van de kleding. Dan draai je hem gewoon om.

Onder deze jas heb ik een hele gave grijsblauwe skinny jogjeans met flower embleem gespot en wat zal deze sweater van de Hema daarop ook trendy staan.  Kijk maar naar de foto’s hieronder. Dan doe je er nog een wit of jeans kraagje onder en je meisje is super hip!  Zo heb je voor je dochter voor een vriendelijk bedrag toch een paar mooie essentials te pakken.

Shoppen

De jas en de broek shop je hier bij de We Fashion.

De sweater shop je bij De Hema

Barbara

Wil je meer van ons gezinnetje weten en foto’s zien, volg mij dan op Instagram barbara.vanschaik. Daar ben ik heel veel te vinden en …… Meer blogs van mij lees je uiteraard hier op Shopaholiek.

 

musthave luipaard winderjas

musthave luipaard winderjas

 

 

 

 

 


Facebook Comments


Barbara van Schaik

Barbara van Schaik

Getrouwd en trotse moeder van drie prachtige meiden van 10, 8 en 5 jaar. Ik ben gek op fotograferen en het vastleggen van de tofste kindermode! Ik kan me helemaal uitleven met m'n drie dames, dat begrijp je!
Barbara van Schaik

Latest posts by Barbara van Schaik (see all)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply