Barbara BUDGET MUSTHAVE

De budget skinny streepjes jurk van de HEMA

26 augustus 2017
budget skinny streepjes jurk van de HEMA

De budget skinny streepjes jurk van de Hema is een musthave

Ja, fasionista mama’s ik heb weer een topper van een budget gespot en deze is nu nog afgeprijsd ook! Het was al zo fijn geprijsd en nu met 20% korting kun je hem toch echt niet laten liggen?

Op mijn Instagram kwam dit jurkje al meerdere malen voorbij en ik was direct benieuwd van welk merk dit was. Wat een gaaf jurkje is het, wauw! Toen ik hoorde dat het van de HEMA was, dacht ik gelijk: “Natuurlijk, zij worden écht steeds hipper, zeg!”  Dat blijkt wel weer uit dit exemplaar.

Natuurlijk zien wij dit soort jurkjes al een tijd voorbij komen, maar meestal betaal je toch gauw het vijfvoudige. Dit jurkje is hip monochroom en heeft de nieuwe lengte, over de knie. Hij heeft een ronde hals en driekwart mouw. Wat maakt dat je hem nu al lekker kan gaan dragen met blote benen en sneakers! Straks koop je er een maillot bij en dan wordt het ook een topper!

De kwaliteit van de HEMA is toch ook heel goed te noemen. Ik heb in ieder geval nooit gekke ervaringen met wassen of dragen. Dit jurkje is gemaakt van 96% katoen en 4% elastaan, dus het is comfy en het blijft ook goed in model.

Nu ben ik benieuwd wie van jullie dit jurkje al in de kast heeft en ook een aan-fotootje heeft om ons dit te laten zien. Op instagram kwamen er al heel wat plaatjes voorbij, maar is dat op Facebook ook?

Laten jullie een foto zien? Hebben we straks allemaal hippe stripy, skinny girls onder elkaar!

Facts

  • Dit jurkje is verkrijgbaar vanaf maat 98/104 tot en met 158/164

Shoppen

Barbara

  • Volg je mij al op Instagram: barbara.vanschaik? Ik ben daar heel veel te vinden. Zeg maar, elke dag! Ik plaats daar heel veel outfitfoto’s en ook huis-, tuin-, en keukenfoto’s! Een kijkje achter de voordeur blijft leuk toch?
  • De blogs die ik heb geschreven vind je hier.

 

 

 

 

 

 


Facebook Comments


Barbara van Schaik

Barbara van Schaik

Getrouwd en trotse moeder van drie prachtige meiden van 9, 7 en 4 jaar. Ik ben gek op kindermode en vooral de girly met stoere touch! Ik kan me helemaal uitleven met m'n drie dames, dat begrijp je!
Barbara van Schaik

Latest posts by Barbara van Schaik (see all)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply