Anouk GIVE-AWAY

De WINNAARS van Ninni Vi & Mortenz winter 2017 / 2018

1 september 2017
Ninni Vi & Mortenz

 

De afgelopen week stond natuurlijk in het teken van dé winactie van Ninni Vi & Mortenz. Twee te gekke merken, waarvan wij een set weg mogen geven. Ik kan nu nog een heel verhaal schrijven, maar jullie willen natuurlijk gewoon heel erg graag weten wie de winnaars zijn… Komt ie…

De winnaar van het Ninni Vi jurkje is geworden:

JOYCE KNOORS

De winnaar van de Mortenz set is:

HELGA REITSEMA-BEUKEMA

Van harte gefeliciteerd met jullie prijzen!! Nemen jullie beiden even contact met ons op via anouk@shopaholiek.nl? Dan zorgen wij dat de prijzen zo snel mogelijk jullie kant op komen. En natuurlijk zijn we daarna zeer benieuwd naar de aan-foto’s!

Deze actie is mede mogelijk gemaakt door Ninni Vi & Mortenz.


Facebook Comments


Anouk

Anouk

Lieve volgers, ik ben Anouk (36), woon in een prachtig stadje in het midden van het land samen met mijn man en onze kinderen Thije, Benthe en Norah. Ik ben gek op kindermode en fotografie en heb een veelzijdige smaak, van girly en stoer tot sportief en classy. Dit deel ik graag met de volgers van Shopaholiek.
Volg ons ook op Instagram via @anouk_klaassen
Anouk

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply