GIRL Mandy MUSTHAVE

Dé musthave jurk van IBJ

9 september 2017
Indian Blue Jeans

Deze gestreepte jurk in diep donkerblauw met rood en wit is een musthave voor de meiden dit seizoen. Anders dan het klassieke zwart-wit en de warme kleuren matchen zo mooi met elkaar. Bij heel veel merken spotten we trouwens de combi blauw met rood in hun wintercollectie dit jaar. Deze jurk van Indian Blue Jeans heeft een vrij recht model en valt bij Senna tot halverwege het bovenbeen. De stof is van een stevige kwaliteit en de jurk is daardoor behoorlijk warm. Draag een stevige maillot of dikke legging eronder voor de echte koude winterdagen en een panty met een leuke fantasyprint in het najaar. Stoere bikerboots eronder of een sportieve sneaker, het kan allemaal.

Misschien heb je al gemerkt: Streepjes vervelen ons nooit. Wellicht heb je ook al de budget streepjesjurken voorbij zien komen op de blog en die doen het altijd goed. Door de basic print zijn vele combi’s mogelijk, en de combi met een andere print vind ik ook helemaal leuk en gedurfd.

Shoppen

Deze jurk shop je o.a. bij onze spotlightshop Woods.

Informatie

Senna is 1.53 m. en draagt de jurk in maat 140. Zij heeft een smalle bouw, waardoor de jurk in deze maat nog goed bij haar past. Een maat groter valt bij haar tot net boven de knie.

Mandy

Ik zou het leuk vinden als je me volgt op Instagram. Hier vind je meer foto’s van mijn tienerdochter Senna en mijn zoontje Julian. Als je meer blogs van mij wilt lezen, klik dan hier.

De foto’s zijn gemaakt voor de webshop van Wildstore.

IBJIBJIBJ


Facebook Comments


Mandy Stoop

Mandy Stoop

Getrouwd met William en trotse moeder van Senna en Julian. Een familiemens in hart en nieren. Heeft graag mensen om zich heen, houdt van (web)shoppen, leuke uitstapjes en een feestje op zijn tijd.
Mandy Stoop

Latest posts by Mandy Stoop (see all)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply