Anouk GIRL

Alle Ninni Vi girls verzamelen!

2 oktober 2017
Ninni Vi girls

Zoals jullie ongetwijfeld gemerkt hebben zijn mijn dochters en ik groot fan van het prachtige merk Ninni Vi. Elk seizoen weer zijn onze verwachtingen hooggespannen en kunnen we niet wachten tot dé donderdag dat de collectie online gaat. Alle moeders van Ninni Vi girls zitten die ochtend vol adrenaline achter hun laptop om dat ene jurkje of setje te scoren.

Ook dit seizoen werden we niet teleurgesteld, er zitten er weer genoeg pareltjes in de collectie. Voor zowel Benthe als Norah was de favoriet snel duidelijk. Benthe werd gelijk al dolverliefd op haar kobaltblauwe doorknoopjurk met tijger achterop en Norah straalt wanneer ze haar donkerblauwe jurk met V’tjes weer aantrekt.

De laatste weken hebben ze de jurken gelukkig nog vaak kunnen dragen met kniekousen, maar de komende tijd gaan de maillots natuurlijk weer aan. Maillots hoor ik je denken? Ja! Ninni Vi heeft dit seizoen ook maillots in de collectie. Maillots zonder voet (of noem je het dan gebreide leggings…?) super handig vind ik zelf, de goede eigenschappen van een legging en een maillot ineen. De winterse look en feel van een maillot maar dan zonder dat het kruis naar beneden trekt.

Dat wij niet de enige Ninni Vi fans zijn, is wel duidelijk wanneer ik een kijkje neem op de diverse Ninni Vi Facebook showgroepjes. De ene na de andere mooie meid passeert in Ninni Vi de revue en ieder heeft haar eigen favoriet. Gelukkig maar, want smaken verschillen natuurlijk.

Ninni Vi girls

We zijn benieuwd, welke jurk of set van Ninni Vi is dit seizoen de favoriet van jouw dochter(s)? Of heb je juist een leuke OUT OF THE BOX combi? Laat het zien onder het Facebookbericht van deze blog, zo inspireren we elkaar!

En pssst… eind van deze maand komt er ook weer een Ninni Vi LIMITED collectie uit. Hou Shopaholiek dus goed in de gaten!

Ninni Vi is onder andere te koop bij The Kids Republic, Kixx-Online en Woods.

Mijn eigen Ninni Vi girls komen natuurlijk ook voorbij op mijn Instagramaccount @anouk_klaassen. Daar plaats ik naast outfitfoto’s ook een kijkje in ons persoonlijke leven. Kom je ons daar volgen?

ninni vi girls

 

 


Facebook Comments


Anouk

Anouk

Lieve volgers, ik ben Anouk (36), woon in een prachtig stadje in het midden van het land samen met mijn man en onze kinderen Thije, Benthe en Norah. Ik ben gek op kindermode en fotografie en heb een veelzijdige smaak, van girly en stoer tot sportief en classy. Dit deel ik graag met de volgers van Shopaholiek.
Volg ons ook op Instagram via @anouk_klaassen
Anouk

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply