BOY GIRL GIVE-AWAY Jolanda

WINNAAR! GIVE AWAY BRAQEEZ

6 oktober 2017
Winnaar 1

 

Heb jij die geweldige BRAQEEZ schoenen gewonnen?

Deze week mochten wij maar liefst twee paar schoenen weggeven van het hippe kwaliteitsmerk Braqeez! Eén paar voor een jongen en één paar voor een meisje. Wat leuk dat we twee kinderen blij kunnen maken met deze toffe schoenen! We houden je niet langer meer in spanning! De winnaars zijn:

BOYS:

Nicole Poleij-Voogd

GIRLS:

Jacquelien Fuijkschot

Van harte gefeliciteerd met jullie prachtige prijs! Nemen jullie even contact op met jolanda@shopaholiek.nl? Dan zorgen wij dat de prijs zo snel mogelijk jullie kant op komt! We zouden het super leuk vinden als jullie ons een fotootje sturen van je zoon of dochter in de gewonnen schoenen!

Deze actie is mede mogelijk gemaakt door Braqeez.


Facebook Comments


Jolanda Verbruggen

Jolanda Verbruggen

40+, samenwonend, dochter Bente 8 jaar. Woont in het gezellige zuiden. Bovenmatige interesse in fashion, travel & interior styling.
Jolanda Verbruggen

Latest posts by Jolanda Verbruggen (see all)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply