Annemarie REVIEWS

Tien gedachten over mijn tiener

13 oktober 2017
Untitled design (2)

EN EEN HEEL GAAF VEST

Dit jaar is Thijs tien geworden en hij is ook al een echte tiener. Vandaag deel ik met jullie tien dingen die ik wel eens denk, maar niet uitspreek, want…

 1. Pfffff, wat een kort lontje heeft zo’n tiener.
 2. Wat moet ik hier nu weer tegen in brengen?
 3. Hoeveel sokken zal ik vandaag vinden in de woonkamer, slaapkamer, op de trap en wc?
 4. Zal ik mijn record verbreken (11)?
 5. Zit hij op zijn tablet, maakt hij nog geluid. Tablet tijd is toch voor mijn rust.
 6. Zo’n jonge tiener heeft nog wel een hoge, harde stem zeg, waar zijn mijn oordoppen?
 7. Elixer, Pekka, vriendelijk gevecht, Lava Hond, kobold, super magische kist blablablablabla.
 8. Kun je je met die harde muziek wel concentreren op je boek? Oooh, juist moeilijk om te concentreren op de muziek. Niet om lachen, niet om lachen, anders dreigt er ontploffingsgevaar.
 9. Hoe tackel ik het Lego mijnenveld vandaag om bij zijn kast te komen?
 10. Wat is hij groot, wat is hij klein, hij zal altijd mijn lieve ventje zijn.

Zitten er herkenbare dingen tussen? Laat je het weten in een reactie?

Natuurlijk laten we ook weer een toffe outfit zien. Ik vind het toch elke keer weer een uitdaging om iets origineels voor Thijs te vinden. Hij heeft zelf ook de nodige voorkeuren en wensen (eisen) en er is voor jongens net wat minder mogelijk dan voor meiden. Dit toffe vest van Indian Blue Jeans vind ik echt weer eens wat anders dan de sport- en sweatvesten die in Thijs zijn kast hangen. Het streepje, de baseball uitstraling en de toffe achterkant maken dit vest een originele aanvulling op zijn garderobe. Door de kleurencombinatie blauw, grijs en een touch of red kun je dit vest heel makkelijk combineren met diverse jongenscollecties van deze winter.

Thijs draagt onder zijn vest een grijze sweater met groene details en een skinny jeans van Indian Blue Jeans. Een probleem dat moeders van skinny guys vast herkennen is dat een spijkerbroek snel te wijd is. Voor Thijs zijn we net weer over naar een maatje groter, waardoor dit probleem vaak verergerd. Gelukkig geldt dit niet voor deze broek, bekijk de close up maar eens om te zien hoe mooi deze skinny met de naam Blue Ryan zit.

Net als zijn vest vind ik Thijs zijn booties ook lekker origineel. Echt weer eens wat anders en super stoer, warm en comfy. Ik ben om, maar jij moet misschien nog wat wennen aan dit model? Of ben je ook gelijk fan? Tot slot wilde Thijs graag een lekkere basic cap, we kwamen uit bij deze pet met toch een verrassend detail aan de onderkant van de klep.

Facts

 • Thijs is nu 144 centimeter. Hij zit precies tussen maat 10 en 12 in. Hij draagt zowel de sweater als het vest in maat 10, de sweater had wellicht ook een maat groter gekund, het vest zit perfect. De jeans draagt hij in maat 11 en die zit ook erg mooi.
 • Thijs zijn booties zijn van Timberland en zijn cap is van Scotch Shrunk.

Shoppen

Indian Blue Jeans shop je onder andere bij onze spotlightshops WoodsDe KleertjesfabriekThe Kids Republic en bij Indian Blue Jeans zelf.

Hou jij wel van zo’n grappige top tien, een kijkje achter de schermen en nog meer outfit inspiratie? Kom ons dan volgen op Instragram, je vindt ons hier

Indian Blue Jeans Indian Blue JeansIndian Blue Jeans Indian Blue Jeans Indian Blue Jeans Indian Blue Jeans Indian Blue JeansIndian Blue Jeans


Facebook Comments


Annemarie

Annemarie

Lieve volgers, mijn naam is Annemarie en ik ben gek op kindermode en hou jullie graag op de hoogte van alle leuke dingen die ik tegen kom in deze wereld. Ik heb een zoon, Thijs, en een dochter, Linde, en zij helpen mij vaak mee om de leukste setjes aan jullie te laten zien. Wil je niets missen volg ons dan op Instagram @annemarie_thijs_linde.
Annemarie

Latest posts by Annemarie (see all)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply