Annemarie SPOTLIGHTSHOP

It’s all about Small Rags

29 oktober 2017
Small Rags

KEN JIJ DIT RELAXTE MERK AL?

In dit blog zetten we een merk in het zonnetje dat zich richt op ouders die hun kinderen graag zien in een relaxte look. Het merk waar we het over hebben is Small Rags, bekend om hun zwart grijze mascotte, de lappenpop Mr. Rags genaamd. Mr. Rags komt in allerlei vormen en maten terug als print op of detail van de diverse kledingstukken en is ook verkrijgbaar als knuffel. De print wordt afgewisseld met ruitjes, borduurwerk en effen items in diverse wassingen van zachte comfortabele stoffen.

De styling van Small Rags lijkt toevallig wat de kleding een geweldige coole expressie geeft. Ze dagen je uit zelf als een stylist aan de slag te gaan en een unieke individuele look passend bij jouw kindje neer te zetten. In jou schuilt toch zeker ook een stylist? Small Rags geeft elk item uit hun collectie het homemade gevoel mee. Dus wel die creatieve look en bijzondere feel, maar niet het werk, ideaal voor ons drukke moeders.

Facts and shoppen Small Rags

Small Rags heeft een baby- en peuterlijn in maat 50 tot en met 104. Je shopt de prachtige items bij onze spotlightshop Kids Department. Ben jij na het zien van dit blog ook verliefd op dit mooie label, maar is je kindje al wat groter? Bekijk dan op de website van Small Rags zelf de collectie in maat 104 tot en met 152.

Welke look kies jij?

Of je nu een meisje of een jongen thuis hebt rondlopen in Small Rags kan elk kind de show stelen. In welke outfit zie jij je kindje wel lopen? A, B of C voor de meisjes? Of A of B voor de jongens? Laat je het weten in een reactie, daar zijn we gek op. Kende jij dit merk trouwens al?

Small Rags

Shopaholiek stelt je voor aan Mr. Rags.

Small Rags


Facebook Comments


Annemarie

Annemarie

Lieve volgers, mijn naam is Annemarie en ik ben gek op kindermode en hou jullie graag op de hoogte van alle leuke dingen die ik tegen kom in deze wereld. Ik heb een zoon, Thijs, en een dochter, Linde, en zij helpen mij vaak mee om de leukste setjes aan jullie te laten zien. Wil je niets missen volg ons dan op Instagram @annemarie_thijs_linde.
Annemarie

Latest posts by Annemarie (see all)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply