GIRL GIVE-AWAY Jolanda

WIN ACTIE IBJ via de Kleertjesfabriek.nl

15 november 2017
0 HEADER

Glamour is a state of mind…

Afgelopen weekend is de eerste sneeuw gevallen in de bekende skigebieden. Maar ook hier is het nu echt koud aan het worden. Sweater weather it is…  En nu we door het Sinterklaasjournaal toch al helemaal in de ban van de Sint zijn, kregen ook wij zin om iets weg te geven. In samenwerking met onze spotlightshop de Kleertjesfabriek mogen we een super zachte sweater van Indian Blue Jeans weggeven! Is dat niet gaaf? Fantastisch om te winnen natuurlijk in de dure weken die komen gaan!

Wat kun je precies winnen? Het is een heerlijke sweater voor meisjes van Indian Blue Jeans (model crewnack Glamour) aangeboden door de Kleertjesfabriek. Deze mooie sweater heeft een nachtblauwe kleur en is fluweel zacht. De voorzijde heeft een geborduurde tekst bedrukking “glamour is a state of mind’. De sweater is superleuk te combineren met een hippe jeans of stoer rokje! Kijk bijvoorbeeld eens naar deze super skinny jeans van Indian Blue Jeans of dit fantastische plooirokje. Wat de outfit helemaal af maakt, is deze blauw/wit gestreepte blouse met hippe patches. Heerlijk om onder de trui te dragen op koude dagen maar ook stoer op een jeans!

Hoe maak je kans om de sweater van Indian Blue Jeans te winnen? Nou, heel simpel…

 • Like de facebookpagina van de Kleertjesfabriek
 • Like de facebookpagina van Shopaholiek
 • Geef in de reactie onder de blog aan in welke maat je de sweater wilt winnen
 • Tag eventueel vriendinnen die de actie niet mogen missen
 • Deel de actie openbaar.

De actie start op donderdagochtend 16 november en loopt tot en met vrijdag 24 november 2017. Houd de facebookpagina van Shopaholiek in de gaten want op vrijdagavond 24 november maken wij de winnaar bekend! Veel succes!

Klik hier om direct naar de webshop van de Kleertjesfabriek te gaan. Een jonge webshop met hippe, stoere mode voor jongens en meisjes op de basisschool. Je kunt hier namelijk terecht kunt voor de mooie merken: Jake Fischer, Retour, Baker Bridge, Indian Blue Jeans, Pepe Jeans en sinds kort is KIE Stone aan dit lijstje toegevoegd. De Kleertjesfabriek staat ook op ons lijstje van favoriete webshops!

 

 


Facebook Comments


Jolanda Verbruggen

Jolanda Verbruggen

40+, samenwonend, dochter Bente 6 jaar. Woont in het gezellige zuiden. Bovenmatige interesse in fashion, travel & interior styling.
Jolanda Verbruggen

Latest posts by Jolanda Verbruggen (see all)

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply Anna 16 november 2017 at 07:11

  Ikdoemeevoormaat98

  Facebook

  AnNa

 • Reply Alexandra 16 november 2017 at 08:27

  Heel graag in maat 152 voor onze zoon Mees.

 • Reply Marina 16 november 2017 at 09:01

  Superleuke winactie! Ik doe heel graag mee om deze mooie warme trui te kunnen winnen 😄

 • Reply Evelyne 18 november 2017 at 22:40

  Maat 116 zou top zijn

 • Reply Corinne de Graaf 20 november 2017 at 21:51

  Leuk voor mijn dochter maat 146

 • Reply Wendy 24 november 2017 at 07:31

  Woehoeee spannend!!
  Ik reageer hier graag nog eens. Op facebook heb ik geliked en gedeeld!!

 • Leave a Reply