GIRL Mandy

Mooi rood…

21 december 2017
IKKS way

De IKKS winterjas in onze favoriete kleur

Zoals bij de meeste meisjes was Senna’s favoriete kleur vanaf jonge leeftijd roze. Eerst het zachte babyroze en later ging ze voor een wat fellere variant. Het behang op haar kamer, haar dekbedovertrek, poppen, kleding, alles in haar slaapkamer was roze. Maar inmiddels is ze deze fase al een tijdje voorbij. En nu ze op de middelbare school zit is de tijd aangebroken om deze kleur vaarwel te zeggen. Zowel in haar slaapkamer als in haar kledingkeuze. Voor haar dertiende verjaardag binnenkort wil ze dan ook graag een nieuwe – meer bij haar leeftijd passende – slaapkamer in haar favoriete kleur.

Ook qua kleding heeft rood inmiddels haar voorkeur. Niet zo gek, want rood is niet alleen een trend deze winter, maar de kleur past zo goed bij haar. Toen deze winterjas ons opviel, kwam dat met name door de diepe rode kleur, pas later zagen we de bijzondere pasvorm. Het korte, hoekige model geeft het jasje juist wat meer pit. De nadruk wordt hierdoor niet gelegd op haar tengere postuur, maar geeft haar net iets meer body. De jas heeft een wijde opening bij de hals, een opstaande kraag en twee steekzakken.

De jas komt uit de tienercollectie van IKKS, WaY genaamd. WaY staat voor We are Young en is gericht op kinderen in de leeftijd van 10 tot 18 jaar.  Een wat meer volwassen lijn die aansluit bij de wensen van tieners. Neem maar eens een kijkje op de website van IKKS, hier is de uitgebreide collectie te zien.

Facts

  • Senna is 1.55 lang en draagt de jas in maat 14. De jas is ruim, maar zo hoort het model te zijn.
  • De winterjas draagt licht en is niet heel dik, maar wel geschikt voor een niet al te strenge winter.
  • De sweater die Senna draagt is van Nik & Nik en haar broek is van Lola Meis.

Shoppen

  • IKKS shop je nu in de sale in hun eigen webshop, je vindt de webshop hier.
  • De jas shop je hier.
  • IKKS shop je ook bij onze spotlightshop Toff Kidswear.

 

Wil je meer blogs van Mandy lezen? Klik dan hier.

 

IKKS

IKKSIKKSIKKSIKKSIKKS

* Sponsored Post


Facebook Comments


Mandy Stoop

Mandy Stoop

Getrouwd met William en trotse moeder van Senna en Julian. Een familiemens in hart en nieren. Heeft graag mensen om zich heen, houdt van (web)shoppen, leuke uitstapjes en een feestje op zijn tijd.
Mandy Stoop

Latest posts by Mandy Stoop (see all)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply