Annemarie SPOTLIGHTSHOP

Outfit on fleek

13 januari 2018
Outfit on fleek

Alle gezelligheid is weer achter de rug, maar de winter is nog lang niet voorbij. As we speak is het Blue Monday. Weken dus om je zelf een beetje te verwennen om zo toch van elke dag een feestje te maken. Een fijne outfit doet voor mijn humeur altijd wonderen, zeker als deze ook nog lekker zit. Voor onze meiden geldt vast hetzelfde.

Jezelf een beetje verwennen dus in deze donkere dagen. Dat doe ik bijvoorbeeld door ’s avonds op de bank met een dekentje en een kopje thee (en…oké ik beken…wat chocolade) mijn favo webshops af te struinen. De nieuwe collecties komen binnen en de wintercollectie is te shoppen met flinke korting. Heerlijk om doorheen te scrollen en nog fijner om ook wat te bestellen.

Deze outfit kwam ik tegen bij één van mijn favo shops Kids Department. Ik viel gelijk voor het toffe sweatbroekje uit de nieuwe collectie van Molo. Het shirtje van Miss Ruby Tuesday en de bomber van Scotch r’Belle shop je erbij met 50% korting op het jasje en zelfs 70% op het shirt. Een paar hippe zilveren Vans maken de look compleet. Een heerlijke outfit om nu te dragen en ook in de lente veel plezier van te hebben. En niet onbelangrijk, deze outfit is totally on fleek.

Tip: de zomer sale staat bij Kids Department ook nog online en er zijn zeker nog wat pareltjes in te vinden.

Shoppen: broekshirtbombershoes


Facebook Comments


Annemarie

Annemarie

Lieve volgers, mijn naam is Annemarie en ik ben gek op kindermode en hou jullie graag op de hoogte van alle leuke dingen die ik tegen kom in deze wereld. Ik heb een zoon, Thijs, en een dochter, Linde, en zij helpen mij vaak mee om de leukste setjes aan jullie te laten zien. Wil je niets missen volg ons dan op Instagram @annemarie_thijs_linde.
Annemarie

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply