Barbara KIDS FASHION MUSTHAVE REVIEWS

Laat je beestachtige printjes zien

18 februari 2018
beestachtige printjes

Laat je beestachtige printjes zien! Jouw zoon of dochter heeft vast wel iets uit het dierenrijk in de kast. Heb je een leuke aan-foto of tips van dat ene jurkje, die broek of legging of toch die sweater? Zet het onder het facebookbericht, want leuke ideetje kunnen we allemaal goed gebruiken.

Nova heeft ook een dierenprint en wel uit de nieuwe collectie van Mini Rodini. Zij moest en zou deze paardjes legging direct aan bij het binnen galopperen van het pakketje. Ik werd pardoes verliefd op dat gave rokje met ezeltjes! Deze kobalt kleur is wel echt één van m’n lievelingskleuren en het extra klokkende effect door de ballon snit vind ik zo beeldig staan. Het heeft ook een op en top meisjesachtige uitstraling, maar wel met een boevige ondertoon;)

Het classy roze bordeaux streepjes shirtje past natuurlijk bij heel veel setjes en hiermee wordt het hele outfitje wat rustiger en trekt juist de leuke animalprint de aandacht.

Deze geweldige Mini Rodini legging past door de rustige tonen bij heel veel meer outfits en dus natuurlijk ook bij de little black dress van CarlijnQ. Dit zwarte jurkje is een hele toffe en gemakkelijke combi, maar o zo’n leuke match! De sokjes met leeuwenprint maken hierbij het plaatje compleet. Heb je de poedeltjes op het kraagje ook gezien? Hiermee is je animalfactory een feit.

Heb jij nu ook een beestachtig leuk outfitje op de foto? Laat je dit dan zien onder het facebook bericht? We zijn heel benieuwd naar je combi en tips.

Shoppen

Al deze mooie  items zijn te shoppen bij Adorablekidzz

Barbara

  • Kom je mij volgen op Instagram: barbara.vanschaik? Daar plaats ik geregeld outfitfoto’s van mijn meiden en ook dagelijkse gebeurtenissen komen wel eens voorbij. Ik zou het heel leuk vinden je daar te spreken.
  • Meer blogs lees je hier terug.
  • De geweldige ketting met panterprint is van Klick-!T

beestachtige printjes

beestachtige printjes

beestachtige printjes

beestachtige printjes

 


Facebook Comments


Barbara van Schaik

Barbara van Schaik

Getrouwd en trotse moeder van drie prachtige meiden van 10, 8 en 5 jaar. Ik ben gek op fotograferen en het vastleggen van de tofste kindermode! Ik kan me helemaal uitleven met m'n drie dames, dat begrijp je!
Barbara van Schaik

Latest posts by Barbara van Schaik (see all)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply