Annemarie NIEUWE COLLECTIE

De perfecte zomerjeans

1 maart 2018
Untitled design (4)

JOG, SLIM FIT AND BLEACHED

Thijs schiet de lucht in op het moment, tijd voor nieuwe broeken dus. In de collectie van Indian Blue Jeans vond ik een jeans met de perfecte wassing voor de zomer. Een lichte denim vind ik altijd zo lekker zonnig staan en deze heeft een tof contrast rond de knop en naden. Vaak kies ik voor Thijs een skinny fit model, maar deze slim fit zit hem ook erg mooi. En het jogjeans materiaal draagt natuurlijk heerlijk.

Op de jeans draagt Thijs een super fijn jack die ook nog omkeerbaar is. Ik vind het zelf leuk dat je de jas dan aan kan passen aan de rest van de outfit. Maar Thijs zijn fantasie ging vele malen verder. Die wil mensen voor de gek gaan houden, even naar de wc gaan en dan terug komen in een andere jas. Linde en hij lagen al dubbel bij het idee. Het jack is licht gevoerd en iets waterafstotend, echt perfect voor de Nederlandse lente.

Onder de jas draagt Thijs een shirt met een lekkere fel gele streep en een contrasterende borstzak. Ik vind het geheel nu al super leuk en zomers staan en dit kan alleen maar beter worden als Thijs een zomers kleurtje krijgt.

Maatadvies

Thijs is nu 145 centimeter en draagt de broek in maat 146 en de bovenkleding in maat 152.

Shoppen

Indian Blue Jeans shop je onder andere bij onze spotlightshops De Kleertjesfabriek, Woods kinderkledingThe Kids Republic en Kixx Online. Ook Indian Blue Jeans zelf heeft een webshop.

Directe link: jasshirtjeanssneakers

*Het kan zijn dat je weleens iets mist van Shopaholiek. Wat je daar tegen kunt doen is het volgende: Als je op onze Facebook pagina bent, klik je op de knop ‘volgend’ en dan zie je onder het kopje ‘in je nieuwsoverzicht’ de optie ‘Als eerste weergeven’ staan. Wanneer je die aanvinkt, hoef je niets meer van ons te missen.

*En wil je nog meer zien? Denk aan behind the scenes filmpjes, nog meer outfits en combinatie ideeën, volg ons dan hier op Instagram. Dat vinden we super gezellig.

Indian Blue Jeans SS18 Indian Blue Jeans SS18insta IMG_3620 b Insta IMG_3706 binsta IMG_3624b Insta IMG_3660Insta IMG_3639Insta IMG_3710bb

sponsored post


Facebook Comments


Annemarie

Annemarie

Lieve volgers, mijn naam is Annemarie en ik ben gek op kindermode en hou jullie graag op de hoogte van alle leuke dingen die ik tegen kom in deze wereld. Ik heb een zoon, Thijs, en een dochter, Linde, en zij helpen mij vaak mee om de leukste setjes aan jullie te laten zien. Wil je niets missen volg ons dan op Instagram @annemarie_thijs_linde.
Annemarie

Latest posts by Annemarie (see all)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply