Mandy NIEUWE COLLECTIE

Drie lente-looks voor boys

2 maart 2018
Drie lente-looks

Wat is het altijd heerlijk shoppen als de merken hun nieuwe collecties uitbrengen. Zoveel nieuws en zoveel keuze. Afgelopen weken zagen we onder andere Ninni Vi, Waaaw en Le Big al voorbij komen. Zachte en felle zomerse kleuren, zwierrokjes, ruches, noem maar op. Echt van die meidendingen. Maar de jongens blijven wel een beetje achter in al dit modegeweld, vind je ook niet? Daarom besloten we drie nieuwe looks voor de boys uit te zoeken. Er zit vast ook iets gaafs tussen voor jouw kleine man.

De eerste look is  streetstyle, met een losvallende sweatpants met grafische print, gecombineerd met een knalgeel shirt en natuurlijk de Vans sneakers. Terug van nooit niet helemaal weggeweest. Ik vond ze altijd al leuk, en vooral met een bijzonder printje of een leuke kleur, zoals deze exemplaren in bordeauxrood.

Shoppen: Tommy shirt sweatpantsVans sneakers

Rood-wit-blauw is een combinatie die altijd in het oog springt. Een goeie jeans eronder met slijtageplekken en deze gave sneakers van Lacoste. De combinatie maakt de college-outfit sportief en klassiek.

Shoppen: SweaterjeansLacoste sneakers

Deze jeans van Crush denim in een skinny biker uitvoering, een tikje destroyed, ik vind hem helemaal top. Heb hem helaas nog niet in het echt gezien, maar staat op mijn wishlist voor Julian. Hopelijk valt de jeans ook écht smal. Hierop een sweater met palmbomen en surfboards én hele toffe gele sneakers.

Shoppen: Sweaterbiker jeans Adidas sneakers

 

 


Facebook Comments


Mandy Stoop

Mandy Stoop

Getrouwd met William en trotse moeder van Senna en Julian. Een familiemens in hart en nieren. Heeft graag mensen om zich heen, houdt van (web)shoppen, leuke uitstapjes en een feestje op zijn tijd.
Mandy Stoop

Latest posts by Mandy Stoop (see all)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply