BUDGET Mandy MUSTHAVE

Musthave alert: Jeans met sterren

11 maart 2018
Budget jeans

Voor onze wekelijkse budget-tip op maandag zoeken mijn collega’s en ik online de tofste dingen voor een budget prijs. En met zo’n leuke hobby is dat natuurlijk geen straf. Het afstruinen van allerlei webshops doe ik graag en het is dan ook elke keer weer een sport om iets te vinden wat niet alleen mijzelf, maar ook onze volgers aan zal spreken. De ene keer duurt de zoektocht wat langer dan de andere keer, maar deze week was dat niet zo moeilijk.

Al vrij snel viel mijn oog op deze te gekke skinny jeans. Een bleached exemplaar vind ik een musthave in de zomer, het staat zo mooi bij die gebruinde beentjes. De jeans is voorzien van sterren, één van de trends dit voorjaar. Doet me denken aan de jeans van een héél bekend kindermerk, ik denk de meeste shopaholic-moms wel weten welk merk ik bedoel ;-)). Combineren met een hagelwitte sneaker (voor zo lang het duurt) en jouw mini-me is ready for summer!

Het broekje met de sterren shop je hier.

Ook op zoek naar een budget sneaker voor onder de jeans? Wij spotten dit gave exemplaar hier.

 

 

 

 

 


Facebook Comments


Mandy Stoop

Mandy Stoop

Getrouwd met William en trotse moeder van Senna en Julian. Een familiemens in hart en nieren. Heeft graag mensen om zich heen, houdt van (web)shoppen, leuke uitstapjes en een feestje op zijn tijd.
Mandy Stoop

Latest posts by Mandy Stoop (see all)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply