Annemarie GIVE-AWAY SCHOENEN

Kies zelf welke schoenen jij wilt winnen!

14 april 2018
Braqeez give-away

WE GEVEN TWEE PAAR BRAQEEZ KINDERSCHOENEN WEG!

Vandaag hebben we weer een geweldige GIVE-AWAY voor jullie! Om te vieren dat Braqeez een nieuwe webshop heeft gaan we maar liefst twee paar schoenen weggeven van dit hippe merk! Een paar voor een jongen en een paar voor een meisje, dus iedereen kan meedoen! Een paar goede, stevige maar ook trendy schoenen kan iedereen deze zomer wel gebruiken toch? En het leukste is, je mag ze helemaal zelf uitkiezen, dus neem snel een kijkje in de officiële Braqeez webshop om te zien wat jouw favoriete paar is.

Onverwoestbare sneakers voor jongens en de meest trendy kinderschoenen voor meisjes, dat is natuurlijk Braqeez! Iedere collectie weten de designers weer de mooiste leersoorten, beste materialen en stoerste details terug te brengen in de coolste ontwerpen. Dankzij de rijke geschiedenis die Braqeez met zich mee draagt hebben de schoenen de perfecte pasvorm voor kinderen. Veel knowhow zit in de leesten die optimaal loopcomfort en een gezonde ontwikkeling van de groeiende kindervoet verzekeren. Daarnaast is iedere Braqeez schoen voorzien van slijtvaste rubberzolen, zachte leren voeringen, flitsende materialen en uitneembare binnenzolen. Braqeez kinderschoenen zijn altijd hip en trendy, want ze moeten natuurlijk wel passen bij de huidige kledingcollecties. De schoen maakt de outfit af! En ook niet onbelangrijk… naast hip en kwalitatief weet Braqeez haar schoenen ook betaalbaar te houden! Hoe wij Shopaholieks de gave Braqeez schoenen combineren zie je onderaan dit blog.

Ben je net zo enthousiast over deze prijs als wij? Lees dan hieronder hoe je meedoet.

Hoe doe je mee?

 • Like de Facebookpagina van Braqeez
 • Like de Facebookpagina van Shopaholiek
 • Laat in een reactie weten welke schoenen jij wilt winnen*.
 • Delen is lief en vriendinnen taggen ook.

Meedoen kan vanaf maandag 16 april om 19:45 uur tot en met vrijdag 20 april 18:00 uur. Vrijdagavond 20 april maken wij de 2 winnaars bekend op de Facebookpagina van Shopaholiek.

Veel succes!

*) je wint het paar wat jij kiest, mits deze op voorrraad is.

En de winnaars zijn, Maartje Kuipers, jij wint een paar schoenen voor je dochter. En Marieke van der Lee jij mag je zoon blij maken met een tof paar schoenen. Sturen jullie een mailtje naar annemarie@shopaholiek.nl met je adres gegevens en de link naar het paar schoenen wat je wilt en in welke maat?

Braqeez give-away

Benieuwd hoe Thijs zijn stoere Braqeez sneakers draagt? Kijk dan hier.

Braqeez give-away

Linde heeft niet alleen een roezel op haar sneaker maar ook aan haar jurk. Kijk hier maar eens.

Braqeez give-away

En Aukje draagt deze toffe sneakers met kersen onder een hele mooie skinny jeans. Kijk hier maar eens mee.

Braqeez give-away

En deze stoere stappers laten we binnenkort uitgebreid zien.

Shutterstock bedankt voor de smileys voor de header en op deze foto.

Sponsored post


Facebook Comments


Annemarie

Annemarie

Lieve volgers, mijn naam is Annemarie en ik ben gek op kindermode en hou jullie graag op de hoogte van alle leuke dingen die ik tegen kom in deze wereld. Ik heb een zoon, Thijs, en een dochter, Linde, en zij helpen mij vaak mee om de leukste setjes aan jullie te laten zien. Wil je niets missen volg ons dan op Instagram @annemarie_thijs_linde.
Annemarie

Latest posts by Annemarie (see all)

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply Anna 16 april 2018 at 18:56

  Ikdoemeevoordebraqueezsammysun

  Facebook:AnNa

 • Reply Vierveijzer 16 april 2018 at 19:33

  https://www.braqeez.nl/braqeez/meisjes.html/braqeez-lexi-louwies-white-tropical.html deze zijn heel gaaf😍 graag in maat 32

 • Reply Nathalie Hellmig 16 april 2018 at 20:04

  Whaaaaaaaa!! dit is echt superleuk zeg Shopaholiek https://www.braqeez.nl/…/braqeez-lexi-louwies-silver… (maat 32 graag) SUPER! hopelijk loopt m’n meisje er binnenkort weer helemaal hip bij, SPANNEND! MAAK ME GEK! Ik ben helemaal ENTHOUSIAST 😍😍😍😍😍😍 Ik heb alle stapjes gevolgd…
  ✔️ Geliked
  ✔️ Openbaar gedeeld

  FINGERS CROSSED! Liefs Nathalie

 • Reply Judith van de Laar 16 april 2018 at 20:32

  Lexi Louwies pink tropical in maat 27 of maat 30.

 • Reply Sharon de Ridder 17 april 2018 at 08:59

  Wat een gave actie! Ik maak graag kans op Braqeez Lexi Louwies – Pink-Tropical in maat 34

 • Reply Marjo 18 april 2018 at 19:21

  http://www.braqeez.nl/meisjes/sneakers.html/braqeez-lexi-louwies-white-tropical.html super gaaf voor.mijn meisje die super fan is van flamingo

 • Leave a Reply