Annemarie TIPS

Fotocollage: makkelijk, mooi en snel klaar

22 april 2018
Fotocollage

EASY PEASY MET EASYCOLLAGE

Zal ik jullie eens wat bekennen? Ik maak nooit fotoalbums, beide kinderen hebben een boek van hun babytijd en dat is het. Terwijl ik echt zo veel mooie foto’s maak. Ik voel me altijd een beetje schuldig als ik een andere moeder hoor die weer bezig is met een tof fotoalbum. Hoogste tijd dus dat ik toch eens wat met onze foto’s ging doen. Een heel album was nog een te grote stap voor mij, ik ben begonnen met een fotocollage op aluminium. Ik dacht deze fotocollage te maken voor mijn schoonmoeder, maar hoe dat zich ontwikkelde lees je verderop in dit blog.

Zo maak je de fotocollage

Tegenwoordig kun je alles online bestellen en dus ook een fotocollage. Ik stuitte op de gebruiksvriendelijke site van EasyCollage. Het was me gelijk duidelijk hoe ik aan de slag moest gaan en daar hou ik van. Als eerste kies je het materiaal waarop je de fotocollage wilt af laten drukken: canvas, poster, aluminium of plexiglas. Ik koos voor aluminium, dit is heel stevig en geeft je foto’s modern en mat weer. Daarna kies je je ontwerp en de keuze hierin is groot. Van heel speels met graphics  eromheen tot mijn keuze, de super strakke Instagram squares. Als echte Instagram liefhebber ben ik inmiddels gek op vierkante foto’s, je bekijkt onze feed hier.

Van beide kids had ik toevallig onlangs een portraitserie gemaakt en hieruit heb ik van beide vier foto’s gekozen voor de fotocollage. Meer (veel meer) had ook gekund en ook het formaat van je fotocollage kun je zelf kiezen. De foto’s kun je makkelijk uploaden vanaf je computer. Tot slot kun je nog een achtergrondkleur kiezen en controleer je de fotokwaliteit. En dan bestellen maar, voor je het weet heb je een prachtige fotocollage in huis. Ik ben zelfs zo blij met het resultaat, dat ik de collage’s zelf hou. Moet ik voor oma nog maar een keer aan de slag en gelukkig is dat easy peasy met EasyCollage.

Ga zelf aan de slag en bezoek de website van EasyCollage.

Benieuwd naar de mooie bloemen? Lees dan => dit <= blog.

fotocollagefotocollagefotocollagefotocollagefotocollage

Shutterstock bedankt voor deze afbeelding

sponsored post


Facebook Comments


Annemarie

Annemarie

Lieve volgers, mijn naam is Annemarie en ik ben gek op kindermode en hou jullie graag op de hoogte van alle leuke dingen die ik tegen kom in deze wereld. Ik heb een zoon, Thijs, en een dochter, Linde, en zij helpen mij vaak mee om de leukste setjes aan jullie te laten zien. Wil je niets missen volg ons dan op Instagram @annemarie_thijs_linde.
Annemarie

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply