Anouk GIRL KIDS FASHION

Het is SALE bij LE BIG!

17 juni 2018
sale

LET THE SALE SHOPPING BEGIN!

Eén van mijn meest favoriete merken start vandaag (ja NU!) met de sale! En de ervaring leert dat je er altijd snel bij moet zijn, anders is het door jou zo gewilde item misschien wel weg. Wacht dus niet te lang, want het is sale bij LE BIG!

Met de zomervakantie nog voor de boeg, komt deze saleperiode precies op tijd! Nu kun je nog naar hartelust die ene bikini of dat zwierige zomerjurkje meepakken waarmee je dochter kan shinen op de Zuid-Europese, Caraïbische of Nederlandse stranden.

Een van onze persoonlijke toppers uit de zomercollectie van LE BIG is t-shirt Judie. Deze is verkrijgbaar in twee kleuren. Wij kozen voor de powder beige variant. Het shirtje combineert super met bijvoorbeeld denim, kijk hieronder maar eens naar de mix & match combinaties met een shortje of een dungaree.

11

3

Ook de kleur geel is een van onze favorieten. Ken je het topje Ivy hieronder nog? Wij combineerden hem eerder met jeans short Juna, maar deze andere LE BIG onderstukken geven ook een prachtige look! Mix hem bijvoorbeeld eens met het gele shortje en creëer je eigen jumpsuit! Of ga voor een stoere festival look met de prachtige skinny jeans.

sale

En wat dacht je van een jumpsuit? Ik ben er groot fan van bij mijn beide dochters. Het staat zo lekker eigenwijs! Eindeloos te combineren, bijvoorbeeld met gave sneakers, een lekker vestje of een van de opvallende accessoires waar LE BIG bekend om staat.

sale

We zijn heel benieuwd wat jouw ultieme mix & match combi uit de LE BIG zomercollectie is! Ik hou jullie niet langer op, want het is tijd om je winkelmandje vol te gaan gooien! Heel veel shopplezier gewenst! (Shoppen doe je natuurlijk op de website van LE BIG)

Liefs Anouk

Op mijn Instagramaccount @anouk_klaassen deel ik mijn favoriete foto’s van alledag en natuurlijk de outfits van mijn kids, kom je me daar volgen? Mijn eerdere blogs lees je hier terug.


Facebook Comments


Anouk

Anouk

Lieve volgers, ik ben Anouk (36), woon in een prachtig stadje in het midden van het land samen met mijn man en onze kinderen Thije, Benthe en Norah. Ik ben gek op kindermode en fotografie en heb een veelzijdige smaak, van girly en stoer tot sportief en classy. Dit deel ik graag met de volgers van Shopaholiek.
Volg ons ook op Instagram via @anouk_klaassen
Anouk

Latest posts by Anouk (see all)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply