Anouk GIVE-AWAY

WINNAAR! Split and Sit give-away

12 juli 2018
Winnaar split

Afgelopen week konden jullie dé oplossing voor een rustige autorit winnen, de Split and Sit! Even vergeten wat het ook alweer was? Lees het blog dan hier terug. Vandaag maken we de winnaar bekend en ik zal jullie niet langer in spanning houden…

De winnaar van de Split and Sit is geworden:

INEKE POT

Van harte gefeliciteerd met deze prijs! Stuur je een mailtje naar anouk@shopaholiek.nl? Dan zorg ik ervoor dat hij zo snel mogelijk jouw kant op komt.

Niet gewonnen? Niet getreurd! Je kunt de Split and Sit bestellen via hun eigen website: www.splitandsit.nl.

Fijne vakantie met veel rust op de achterbank gewenst!


Facebook Comments


Anouk

Anouk

Lieve volgers, ik ben Anouk (36), woon in een prachtig stadje in het midden van het land samen met mijn man en onze kinderen Thije, Benthe en Norah. Ik ben gek op kindermode en fotografie en heb een veelzijdige smaak, van girly en stoer tot sportief en classy. Dit deel ik graag met de volgers van Shopaholiek.
Volg ons ook op Instagram via @anouk_klaassen
Anouk

Latest posts by Anouk (see all)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply