Angelique SPEELGOED

Summertime in Holland met Litttle Tikes Dual Twister

19 juli 2018
Untitled design (71)

Het is toch niet normaal? Het is al weken prachtig weer in Nederland dus hoe leuk is het voor onze kids om lekker met water te spelen. Little Tikes kennen we natuurlijk allemaal, maar hebben jullie dit nieuwe speeltje al gezien? Fantastisch voor de iets grotere kinderen, nou ja groot: zo vanaf een jaar of 3 en zelfs voor die van mij, Kris is 8 en Eva net 7 geworden, is dit nog superleuk! Nu nog hopen dat het weer een beetje zo blijft, want wat is de zomer fantastisch begonnen! Lang geleden dat we zo’n prachtige zomer hebben gehad. En is het weer wat slechter dan kan de Dual Twister gewoon naar binnen. Natuurlijk zonder waterslang dan!

Het in elkaar zetten van de Little Tikes Dual Twister is zo gepiept mits je een goede nippel hebt (wij hebben er eentje gehaald bij Formido) , sluit de waterslang erop aan en binnen no-time kunnen ze spelen. Gegarandeerd uren speelplezier vooral met dit prachtige zomerweer wat we nu treffen! Mijn kinderen zijn wat groter dus het gaat wat er soms wat ruwer aan toe, maar de Dual Twister is niet stuk te krijgen. Vooral als je wat afkoeling zoekt in de zomer zonder dat je direct een zwembad wilt plaatsen is dit echt een aanrader. Voor de buren misschien iets minder want buiten veel pret levert het ook een hoog aantal decibels qua geluid op :). Als je een grote tuin hebt kun je er ook nog de Little Tikes Splash Face bijzetten. Die is ook zo leuk!

PHOTO-2018-07-23-14-56-41

 

‘Breng de spanning van een pretpark in huis met Little Tikes Fun Zone-speelgoed! Met de Dual  Splash Twister kunnen kinderen ronddraaien, alleen of samen met een vriend of vriendin. Zin in meer actie? Neem het speelgoed mee naar buiten, sluit de tuinslang erop aan en je hebt een natte en woeste Dual Twister! Voor extra plezier kunnen kinderen de richting van de watersproeier aanpassen via een druk op de activeringsknop op het midden van het rad. Perfect voor plezier binnen en buiten. Creëer de ultieme pretparkervaring met het complete assortiment Fun Zone-speelgoed!

– Op het draaiende zitje passen een of twee kinderen
– Het water wordt gesproeid via het rad in het midden of via de buitenste rand
– Het water wordt geactiveerd via de knop op het rad in het midden

Shopinfo: Dual Twister – € 49,95

IMG-2223

Untitled design (70)

PHOTO-2018-07-23-14-56-41 (1)

9200000087387830


Facebook Comments


Angelique

Owner/Founder Shopaholiek en ShopaholiekMama at Shopaholiek Kids Fashion & Lifestyle online magazine
47, 4 kids en getrouwd. Gek op Kidsfashion, reizen, eten en "leuke dingen doen". Niet te serieus, maar altijd in voor een goed gesprek met een lekker wijntje.

Latest posts by Angelique (see all)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply