Barbara GIVE-AWAY KIDS FASHION

GIVE-AWAY: Kies je eigen Moodstreet outfit voor jouw FELLOW of DARLIN!

20 oktober 2018
GIVEAWAY

Een Moodstreet give-away, daar is het nu tijd voor! Yes, alle jongens en meisjes mama’s opgelet, want dit is een hele toffe!  Mocht je namelijk de gelukkige winnaar worden dan mag je een complete Moodstreet set uitzoeken voor je zoon of dochter! Hoe geweldig is dit?! Creëer en improviseer erop los en maak je eigen look met geweldige items voor jouw FELLOW of DARLIN. Een tijdje geleden lieten we jullie een tof setje van Kris zien; klik hier, en van Zonne, deze vind je hier. Dit geeft alvast wat inspiratie! Natuurlijk kun je ook even op de Moodstreet website kijken wat jouw favoriete outfit gaat worden.

Wat moet je doen om kans te maken?

  • Like de Facebookpagina van Moodstreet,
  • Like de Facebookpagina van Shopaholiek,
  • Like en deel het bericht openbaar,
  • Laat in een reactie onder het Facebookbericht weten of je een set wilt winnen voor je zoon of dochter en in welke maat,
  • en taggen van vrienden en vriendinnen is natuurlijk ontzettend leuk!

Meedoen kan tot en met vrijdagavond 26 oktober 0.00 uur. Zondag 28 maart maken wij de winnaar bekend op de Facebookpagina van Shopaholiek Kids Fashionblog. Veel succes!

Deze gave give-away wordt mede mogelijk gemaakt door Moodstreet.

 


Facebook Comments


Barbara van Schaik

Barbara van Schaik

Getrouwd en trotse moeder van drie prachtige meiden van 10, 8 en 5 jaar. Ik ben gek op fotograferen en het vastleggen van de tofste kindermode! Ik kan me helemaal uitleven met m'n drie dames, dat begrijp je!
Barbara van Schaik

Latest posts by Barbara van Schaik (see all)

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Nathalie Helberts 21 oktober 2018 at 18:54

    Supergave actie weer Shopaholiek!! <3 🙂 f!! Ik wil natuurlijk héééééééél graag kans maken op deze fantastische Moodstreet outfit voor dochterlief <3 Ik doe mee voor maatje 140, te gek! Zou haar echt fantastisch staan! Op naar volgende week…. FINGERS CROSSED, liefs Nathalie :* 🍀🍀🍀

  • Leave a Reply