Anouk BOY GIVE-AWAY

Winnaar B’ Chill GIVEAWAY

2 april 2019
_MG_1831-bewerkt

De afgelopen week kon je meedoen met winactie van B’Chill! En inmiddels hebben we een winnaar….

SANDRA BARTE

Jij wint het gave groene vest! Van harte gefeliciteerd met je prijs. Als je mij even je gegevens mailt via anouk@shopaholiek.nl, dan zorg ik ervoor dat het vest zsm jouw kant op komt. Heel veel plezier ermee en iedereen enorm bedankt voor het meedoen!

Deze actie is mede mogelijk gemaakt door B’ Chill.


Facebook Comments


Anouk

Anouk

Lieve volgers, ik ben Anouk (36), woon in een prachtig stadje in het midden van het land samen met mijn man en onze kinderen Thije, Benthe en Norah. Ik ben gek op kindermode en fotografie en heb een veelzijdige smaak, van girly en stoer tot sportief en classy. Dit deel ik graag met de volgers van Shopaholiek.
Volg ons ook op Instagram via @anouk_klaassen
Anouk

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply