EVENT Jolanda KIDS FASHION

SundaySchool – Kidsfashion Spring / Summer 2020

10 juli 2019
header

Going to the beach!

We hadden er weer naar uit gekeken; de beurs SundaySchool in De Fabrique te Utrecht met als thema Beach! Het werd weer een topdag! Wij als Shopaholiek bloggers hebben er natuurlijk een andere rol dan de gemiddelde bezoeker. Wij hebben geen winkel en kopen niks in maar we laten ons graag inspireren door alle nieuwe collecties van meer dan 200 merken zodat we er t.z.t. mooie blogs over kunnen schrijven. Bovendien spreken we veel lieve relaties weer waar we doorgaans enkel mailcontact mee hebben over nieuwe collecties, reviews etc. Het was lekker weer, een heerlijk sfeertje en de rekken hingen vol met prachtige kleding. Wat wil je nog meer! Maar goed overigens dat we niks konden kopen, anders was het helemaal mis gegaan met ons Shopaholieks! Maar geïnspireerd raakten we zeker! We moeten nog even wachten met shoppen want deze collecties komen pas begin 2020 uit, net voor aanvang van het nieuwe zomerseizoen.

Veel foto’s van de nieuwe collecties mogen we nog niet laten zien maar natuurlijk willen we wel alvast enkele trends en nieuwtjes met jullie delen:

NEON: We kunnen er niet omheen volgend jaar zomer, de felle kleuren geel, roze en oranje. We zien dit met name in jeans(shorts), shirts en als accenten. Een neon kleurtje doet het goed op de mooi gebruinde huid. Wij houden ervan!

 

vingino

Frisse kleuren met veel neon bij het hippe Vingino!

 

RUCHES: Zag ik deze zomer nog wat weerstand in facebookgroepjes op de ruches in de diverse collecties; volgend jaar zomer kom je er ook zeker niet onderuit. De vrolijke, vrouwelijke ruches zie je met name terug op shorts en tops. Het geeft een zomers en vrouwelijk effect. Gelukkig zijn wij en onze meisjes fan.

DONKERBLAUW: Een kleur die we bij veel merken terug zien in de zomercollectie 2020 is donkerblauw. Vaak wordt deze kleur gecombineerd met een (neon)geel, rood, lila, ivoor. Ook bij Topitm, één van onze favoriete merken, zien we een deel van de zomercollectie in donkerblauw met neongeel. Topitm gaat zich overigens wat meer richten op de oudere kids. De collectie wordt dan ook iets stoerder!

 

Topitm

Oh Topitm wat ben je weer gaaf! En dit is nog maar 1 thema…

 

JOGGPANTS: Bijna elk merk heeft komende zomer wel een joggpants voor zowel de jongens als meisjes in de collectie, vaak voorzien van steekzakken. Een fijne ontwikkeling want deze joggpants zit natuurlijk ontzettend comfortabel. Tegenwoordig zijn ze ook prachtig van pasvorm waardoor het al lang niet meer de look van een slonzige joggingbroek heeft maar eerder gezien wordt als een comfortabele pantalon. We zien ze dan ook in alle kleuren en uitvoeringen. Veel merken hebben er ook matchende bovenstukken (vestjes) bij zodat het echt als compleet pak gedragen kan worden. Love it!

lunch

Op deze zonovergoten dag was het heerlijk om buiten te lunchen!

PANTER: Voor wie dacht dat de trend wel voorbij zou zijn volgend jaar, die heeft het mis… We zien de panterprint in alle kleurcombinaties die je maar kunt bedenken!

 

Zebra

Ook in de accessoires zien we de panterprint volop terug. Hoe gaaf zijn deze tassen?

HOODIES: Voor zowel de jongens als meiden zien we weer veel hoodies, welke gedragen worden in het frisse voorjaar of tijdens de koelere zomeravonden op een short of rok.

 

jones

 

JEANS JUMPSUIT: Voor alle Dutch Dream Denim fans… de jeans jumpsuit komt volgend jaar zomer terug! Ik heb hem in drie opvolgende maten gehad totdat ik de volgende maat niet meer kon vinden. Maar het zoeken is voorbij… vanaf volgend voorjaar kunnen we onze all time favorite weer shoppen bij Dutch Dream Denim. Ook voor de stoere boys komen er weer prachtige jeansbroeken aan, met het heerlijk draagbare stretchcomfort wat we van Dutch Dream Denim gewend zijn. Heb je trouwens al gehoord dat Dutch Dream Denim een samenwerking is aangegaan met het populaire Br@nd? We laten natuurlijk z.s.m. de eerste sneaks zien.

 

modeshow

Tijdens de twee modeshows zagen we maar liefst 40 merken voorbij komen!

 

 

We gaan nu eerst nog lekker genieten van de huidige zomercollectie! In het zuiden zijn de vakanties al begonnen… de rest volgt snel. Geniet van jullie tijd met het gezin en dan zijn we graag weer begin augustus bij jullie terug met de eerste reviews voor herfst/winter 2019! We hebben er zin in!

Liefs, Marieke & Jolanda

 

Fotocredits: Renate Bulte & Jolanda Verbruggen 


Facebook Comments


Jolanda Verbruggen

Jolanda Verbruggen

40+, samenwonend, dochter Bente 8 jaar. Woont in het gezellige zuiden. Bovenmatige interesse in fashion, travel & interior styling.
Jolanda Verbruggen

Latest posts by Jolanda Verbruggen (see all)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply