GIRL OOTD

Eva in Dutch Dream Denim en Flo

16 februari 2016
OPPER (1)

MIJN FAVORIETE SETJE VAN DIT JAAR.

Ja! Dat durf ik al zo vroeg in het seizoen te zeggen. Dit setje vind ik echt zo tof. Eigenlijk best simpel, maar ik hou hier gewoon van. Het draagt ook nog eens super lekker, Alleen die witte jeans he?! Ik hoor jullie denken ;). Ach.. Ik heb vanish en een wasmachine, dus dat komt heus goed . En het is nou  niet dat die broek heel duur is, dus ik ben er gewoon voor gegaan. Daarbij draagt hij bijna als een sweatpants, en staat hij echt fantastisch! Die ritsjes zijn de finishing touch wat mij betreft! En de pasvorm: die is echt perfect.

En dan het shirt. Daar viel mijn oog direct op en dat was dus ook één van de eerste dingen die in mijn mandje lagen :). Ideaal zo’n truitje. Leuk op een jeans, kort of lang, een sweatpants of rokje. Het is geen doorsnee materiaal, het ziet er een beetje gebreid uit en het draagt lekker zacht. Leuk detail zijn de knoopjes aan de mouwen, waarmee je de mouwtjes een beetje ophaalt. Staat lekker eigenwijs. Ik ben er echt een beetje verliefd op!
En de sneakers he?! Die had ik vorig jaar al. En ook dit jaar zijn ze weer helemaal hip en happening.

Dus…. als ik jullie een vette tip mag geven: Dit setje is echt een kriebel-in-mijn-buik setje.

SHOPPEN: Truitje Like Flo, Jeans Dutch Dream Denim, sneakers Adidas.

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

Zo tof met dat ritsje!

SONY DSC

 

SONY DSC


Facebook Comments
Laatste berichten van Angelique (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply