TREND

Patches van Studio Bij Kiki

13 maart 2016
Bij Kiki Patch Collection on denim

PIMP JE DENIM MET COOLE STRIJKAPLICATIES

Dag gaten in jeans, hallo coole badges van Studio Bij Kiki! Deze trend is niet alleen voor de gaatjes in de kleding. Maar als je net als ik een echte jongens mama ben, is dit wel een hele toffe oplossing. Want het is toch iedere keer een verrassing hoe lang een broek heel blijft, of wanneer ze weer eens ergens zijn blijven haken met een shirt of jack. Ik breng ondertussen al jaren heel wat kleding naar het naaiatelier hier in het dorp. Maar met deze stoere badges is dat niet meer nodig. De trend is om je jeans, jacks, tassen en zelfs kussens er zoveel mogelijk mee op te pimpen. Wat een toffe badges heeft Bij Kiki. 

De jongens hebben ze zelf uitgezocht, er is zoveel keus aan patches van Bij Kiki. En om het ze makkelijk te maken, hebben we er gelijk maar een hele hoop besteld. Wat zijn ze toch leuk! Zwarte panters, tijgers, doodskoppen, cactussen, veren, kwallen, raketten, teveel om op te noemen. Ze zijn helemaal door het dolle heen en springen een gat in de lucht. Wij gaan aan de slag met de patches van Bij Kiki, want niet alleen de jongens pimpen hun eigen jeansshirts, spijkerjack of jeans op, ook mijn oude spijkerjack wordt uit de kast gehaald. Deze krijgt een stoere make-over door de kids. Cool zeg, wat is het leuk om dit samen met ze te doen;) Wij strijken nog maar even door…

SHOPPEN: Studio Bij Kiki

DSC_0066

Fotografie voor Bij KIKi .nl in studio Colourfullphoto

DSC_0041

Fotografie voor Bij KIKi .nl in studio Colourfullphoto

DSC_0212

Bij Kiki Patch Set 01

 


Facebook Comments
Katja
Laatste berichten van Katja (alles zien)

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Katja | Shopaholiek 25 januari 2017 at 23:35

    […] Patches van Studio Bij Kiki […]

  • Leave a Reply