BOY BUDGET LEZERSBLOG

Lezersblog: budgettip van Roos

29 maart 2016

BUDGETJAS VOOR DE KLEINE BOYS!

Zo leuk, dat onze lezers ons tegenwoordig tippen met de leukste budgettips. Blijven doen hoor! Vinden wij alleen maar leuk. Je mag ons overigens altijd mailen als je iets leuks hebt gespot en dat hoeft echt niet altijd budget zijn. Dat kan van alles zijn:  misschien iets aparts of grappigs of gewoon een item wat je echt moet hebben (sure!). Laat het ons gerust weten! Wel vinden we het leuk als je er een klein verhaaltje bij verteld. Net als Roos…:

“Mijn jongste is bijna 4 en draagt nu maat 104. Gezien zijn maat heb ik dus niks meer te zoeken op de baby afdeling. Toch hebben die kleine maatjes altijd een grote aantrekkingskracht op mij… Alles ziet er in mini maatjes net iets leuker uit, toch? Zo kwam ik vandaag dit gave jasje tegen. Groen, een bombermodel en een te gek printje…. Laat dat nou net allemaal in zijn nu! En mega budget, € 7,–! Vanaf maat 50 tm 92. Sam krijg ik er helaas niet meer ingepropt, maar neefje Bram gaat hip de zomer in!”

Groetjes, Roos

Wij vinden dit echt een hele toffe tip Roos, thanks!

P.S. hier shop je het jasje via Zeeman.

 

Facebook Comments

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply