GIRL NIEUWE COLLECTIE REVIEWS

Winter review: Indian Blue Jeans en Giga

2 augustus 2016

TOMBOY VERSUS REBEL GIRL

Linde en ik hebben weer een hele gave look voor jullie bij elkaar gezocht. Zelf vindt ze het nog een beetje te stoer en jongensachtig. Thijs vind het juist te gek, een echte rebelse meid zo, volgens hem. En ik? Ik ben verliefd en vind deze outfit stoer en juist heel girly. Door het frisse weer kon ze deze gave items van Indian Blue Jeans en Giga gewoon aanhouden na het maken van de foto’s en volgens mij begint Linde er al aan te wennen. Wat bewonderende blikken en een paar complimentjes al niet kunnen doen.

Shopdrang

Eigenlijk willen we natuurlijk nog maanden zomer, maar bij mij begint de shopdrang voor een nieuwe wintergarderobe wel te komen. Zeker nu ik de eerste items binnen heb. Heerlijk om de kledingstukken te bewonderen, voelen, passen en er foto’s van te maken. Wat is het allemaal leuk en wat staat het Linde gaaf, je zou haast zin krijgen in de winter.

Giga laarsjes

Linde draagt een paar “kistjes” van Giga en wat zijn ze giga gaaf! Dit model laarsjes zagen we vorig jaar al in het modebeeld en dit seizoen breekt deze trend helemaal door. Ik vind deze veterschoentjes van Giga echt prachtig omdat ze niet te grof zijn. Zo passen ze ook leuk onder de meer romantische outfits van Linde. Ze hebben een prachtige kleur zwart die niet te hard is. De laarsjes sluiten aan de zijkant met een rits.

Indian Blue Jeans

De coated legging van Indian Blue Jeans is ook een trend die we vorige winter al zagen en die komende winter niet mag ontbreken in de kast. Het leuke is dat ik er zelf ook één heb, twinning it is voor Linde en mij. Op de legging draagt Linde een gestreept jurkje met driekwart mouw. Het jurkje is zacht grijs van kleur, gecombineerd met goud. Om de boel een beetje op te vrolijken combineren wij de jurk met een gebloemde bomber van een gave doorgestikte stof. Nu kan de bomber buiten aan als jasje en in de winter gaan we hem ook binnen dragen.

Maatadvies

Linde is nu 123 centimeter en draagt alle kleding in maat 8. Het zit nu al mooi, maar ze heeft zeker genoeg groeiruimte. De Giga schoentjes draagt Linde in maat 31, dit is ook haar schoenmaat. Giga schoenen vallen op maat tot iets klein. Zit je kind wat meer aan het einde van haar maat, koop dan een maatje groter.

Waar te koop

Legging

Flower bomber

Jurk

Laarsjes

Je kunt Annemarie ook volgen op Instagram.

Indian Blue JeansGiga schoenenIndian Blue JeansIndian Blue JeansIndian Blue Jeans

 

 

 

 

Facebook Comments Box
Annemarie
Laatste berichten van Annemarie (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply