NIEUWE COLLECTIE

Nieuwe collectie: Giga Shoes winter 2016/2017

13 augustus 2016
Shoe trends bij Clic!

GIGA GAVE SCHOENTJES

GIGA Shoes is een hip schoenenmerk voor modebewuste kids. De schoenen zijn niet alleen mooi maar staan ook bekend om hun goede kwaliteit. Voor de winter brengen ze diverse stoere en warme modellen op de markt. Hebben jullie Linde haar “kistjes” al gezien en Thijs zijn warme booties? Dat zijn mijn favorieten uit de collectie. Ze zijn gemaakt van kwalitatief hoogstaand leer en hebben een goede pasvorm, het uitneembare voetbed en de flexibele slijtvaste zolen zorgen voor meer draagcomfort.

Het was wel moeilijk kiezen hoor. Model Anne fringe voor de meiden, een bruin laag laarsje met sliertjes vind ik ook super mooi. En het half hoge laarsje Tampa lace staat ook hoog op mijn wishlist, zo leuk met het koord om de enkel. Voor de jongens zijn heel veel laarsjes lekker gevoerd en er zitten sneakers in de collectie met opvallende kleurtjes.

Begin oktober gaan wij twee paar Giga Shoes weggeven, welke paren hoop jij dat het zijn? Wil je nu al Giga schoentjes voor je kind kopen, dan vind je hier alle verkooppunten.

Giga Shoes Giga Shoes Giga Shoes Giga Shoes Giga Shoes Giga Shoes lowskateboys Giga Shoes

Sponsored post


Facebook Comments


Annemarie

Annemarie

Lieve volgers, mijn naam is Annemarie en ik ben gek op kindermode en hou jullie graag op de hoogte van alle leuke dingen die ik tegen kom in deze wereld. Ik heb een zoon, Thijs, en een dochter, Linde, en zij helpen mij vaak mee om de leukste setjes aan jullie te laten zien. Wil je niets missen volg ons dan op Instagram @annemarie_thijs_linde.
Annemarie

Latest posts by Annemarie (see all)

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Cora 20 augustus 2016 at 09:44

    Oooooh wat zijn ze gaaf! Moeilijk kiezen maar ga dan toch voor nr 8. Heerlijk vrolijk kleurtje en mijn jongste kan ze dan zelf aan en uit doen, TOP!!!

  • Reply WIN EEN PAAR GIGA SCHOENEN VOOR JE ZOON OF DOCHTER | Shopaholiek 2 oktober 2016 at 15:25

    […] weer een fantastische en heerlijk draagbare collectie neer. Wil je deze bekijken, klik dan even hier. Wat een leuke, hippe en warme modelletjes hè? Een tijdje terug konden onze volgers laten weten […]

  • Leave a Reply