GIRL NIEUWE COLLECTIE

SNEAK! Eva in Ninni Vi: Herfst winter 2016/2017

22 augustus 2016

Ieder seizoen is dit voor mij altijd de aller-allerleukste review om te doen. Ninni Vi is nou eenmaal een merk waar jullie reikhalzend naar uit kijken en ze zijn altijd heel scheutig met het geven van sneaks van hun collectie. Wij mogen zoals altijd weer voor het uitkomen van de collectie jullie onze favoriete items laten zien. En dat doen we uiteraard met alle plezier!

De komende twee dagen zullen ook Anouk en Jolanda hun favoriete setje uit de collectie laten zien, zodat jullie misschien een wat beter beeld hebben van de collectie en we jullie een beetje kunnen helpen met het juist inschatten van de maat.

Ik heb gekozen voor dit roze jurkje en het blauwe jurkje (kobaltblauw is echt mijn favoriete Ninni Vi kleur) . Dit model jurkje zit bij Eva gewoon lekker en ik hou van de frisse kleurtjes. Zeker in combinatie met de legging in rustig antraciet met zwarte bies. Ook voor een beetje glitter en glam is gezorgd zodat het buiten sportief ook lekker meisjes-achtig blijft. Gewoon hele mooie jurkjes in de bekende zachte stoffen en mooie aansluitende pasvorm. Ikzelf heb, bewust, gekozen voor een 122/128 (lengte jurkje 69cm) voor Eva. Zij had waarschijnlijk de 110/116 ook wel gepast, zeker qua lengte want dat scheelt niet zoveel, maar wij vinden het prettiger als het iets ruimer valt en niet helemaal nauw aansluitend is. Dat is een keus die ieder voor zich moet bepalen. Hou er wel rekening mee dat de jurkjes dit seizoen een stukje langer vallen. Dit omdat daar vraag naar was en Ninni Vi heeft dat mooi opgepikt. De jurkjes zijn overigens wel gewoon lekker smal gebleven. Het is dus nu niet zo dat de maat hetzelfde is als afgelopen zomer. Daar droeg Eva maat 110/116 en dat was echt krap. Bij deze collectie zou ze dus ook nog wel de 110/116 kunnen passen. Deze jurkjes hebben een band in het midden en die kunnen nog een beetje “gebloused” worden.  Jurkjes zonder deze bies zijn Eva te lang in 122/128. Daar moet zij ook echt een 110/116 van hebben.

En dan de legging: voor mij nu al gebombardeerd tot MUSTHAVE: stop deze sowieso direct in je winkelmandje (Eva heeft ook van deze de 122/128) want deze ga je werkelijk overal bij gebruiken deze winter. Niet over twijfelen! Hij is namelijk ook heel erg mooi bij de collectie van Soft & Jolly. Multi-functioneel dus :).

Helaas moeten jullie nog wel even wachten met het shoppen van Ninni Vi, want deze collectie ligt pas 25 augustus in de winkels bij o.a. AmazingKids, Kixx, Olliewood en Kinderkleding-tekoop

Heb jij trouwens al meegedaan aan de GIVE-AWAY? Je kunt een complete set van Ninni Vi, Mortenz of Soft & Jolly winnen. Klik hier om mee te doen.

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

Check de details! Echt een feestje weer 🙂

SONY DSC

De antractiet-grijze legging met zwarte streep is bij bijna alle jurjes en rokjes te dragen, dus vergeet die niet in je mandje te gooien.

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

Twee heerlijke jurkjes! Nu nog een ticket naar New York boeken 🙂

 

Facebook Comments Box
Angelique

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply