HAIR

Boxerbraids tutorial: Makkelijk zelf te leren.

23 september 2016

Ik zal me even voorstellen:

Ik ben Denise (30) woon samen met mijn vriend Daan (34) en wij hebben een dochter Seina van 6 jaar.

Haar haar haar.. Ja hoe kan het ook anders Seina heeft haar tot op haar kont. Vanaf dat ze redelijk wat haar kreeg ben ik begonnen met vlechten, staartjes, knotjes en elke andere creatie die je maar kunt bedenken. Ik ben er altijd mee bezig. Ik vind het leuk om te doen en om het te laten zien!

Ik vind het niet prettig om Seina met los haar naar school te brengen. Ik maak haar haar daarom altijd vast en zorg dat alles uit haar gezicht is, maar dat betekent niet dat het altijd in een staart zit! Integendeel.

Vandaag heb ik gekozen voor 2 invlechten. Wil jij ook zulke leuke invlechten maken bij jouw dochter?

Dit is wat je nodig hebt:

  • Borstel
  • Puntkam
  • Elastiekjes ( zorg voor niet al te grote/dikke elastiekjes)
  • Eventueel haarlak
  1. Verdeel het haar in tweeën en zet een kant vast met een klemmetje of elastiek;
  2. Je begint aan de bovenkant, ongeveer 2cm vanaf de haargrens pak je een driehoek op en die verdeel je in 3 gelijke plukken;
  3. Je begint als een normale vlecht, maar pakt er iedere keer een pluk van links en rechts bij;
  4. Elke keer als je er een plukje bij pakt van de zijkant (dat geldt dus voor links en rechts) gaat hij OVER de buitenste pluk heen zodat deze altijd in het midden terecht komt.

Dus als je rechts een plukje erbij pakt gaat die naar het midden, daarna pak je de pluk links en die gaat dan ook naar het midden.  Zo blijf je door vlechten.

Doordat je de pluk altijd OVER de buitenste pluk doet krijg je een invlecht, zo ga je door tot dat je niet meer kan. Maak dan de onderkant vast met een elastiekje,

Ik heb hier de laatste keer dat het elastiekje om de uiteinde van het haar ging het elastiekje er half doorheen gedaan. Geeft net weer een wat speelser en anders effect.

Succes!

Samen met Seina maak ik de vlogs die je via ons Youtube kanaal (vergeet je niet te abonneren) kunt zien. Wil je al mijn blogs en hairtutorials eens rustig teruglezen? Klik dan even hier: Hair tutorials Shopaholiek.

screenshot_20160922-120320 screenshot_20160922-120413 screenshot_20160922-120511

Facebook Comments Box
Angelique

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply