SPOTLIGHTSHOP

Winkeltip: No Chaos & Co

17 oktober 2016

EEN PAREL VAN EEN WINKEL

No Chaos & Co

Eén van de leukste dingen aan kindermode vind ik wel nieuwe merken en nieuwe winkels ontdekken. En als deze twee dingen samenkomen, zoals bij No Chaos & Co, dan word ik helemaal blij. No Chaos & Co is een winkel met webshop uit Oegstgeest waar het shoppen met je (bijna) tiener een echte beleving is. Midden in de winkel staat een grote gezellige tafel waar je rustig kunt genieten van een kopje thee of koffie. En terwijl je kind lekker rondkijkt welke kleding hij of zij wil passen, kun jij genieten van alle mooie woonaccessoires. Bij No Chaos & Co verkopen ze kleding vanaf maat 128, ze richten zich dus op grotere kinderen.

Meidenkleding

Voor de meiden heeft No Chaos & Co een heerlijke mix aan merken in de aanbieding. Populaire merken als Scotch r’Belle, Miss Ruby Thuesday en Circle of Trust worden afgewisseld met designermerken als Stella McCartney en Zadig & Voltaire. Ook kun je lekker op ontdekkingstocht naar minder bekende merken zoals Ropa Chica en Nice Things. Ze hebben echter nog veel meer leuke merken, bekijk ze hier maar eens. Naast kleding kunnen de meiden ook heerlijk snuffelen tussen allerlei leuke en hippe accessoires. No Chaos & Co heeft zelfs een eigen accessoires lijn. En, heel spannend, een mijlpaal, ook het eerste bh’tje kan gekocht worden bij No Chaos & Co. Die zal Linde voorlopig nog niet nodig hebben, maar gelukkig past ze wel net in de kleinste maat van deze gave shop. Binnenkort gaan we laten zien waarmee wij naar huis gingen.

Jongenskleding

Erg leuk voor de jongens vind ik dat No Chaos & Co nog heel wat items te koop heeft met een fotoprint van bijvoorbeeld een auto. Ook de leuke, jonge teksten en shirts met superheld afbeeldingen in een stoere tienerstijl vind ik erg leuk. Het hoeft allemaal nog niet zo serieus voor die mannen. Hou je wel van een wat serieuzere en rustige look, dan is dit natuurlijk wel mogelijk. Het assortiment voor de jongens kun je hier bekijken. Positief zowel qua design als prijsvoering viel mij CKS op, ik zou er zeker even naar kijken. Als je je opgeeft voor de nieuwsbrief krijg je € 5,00 korting, dus vergeet dat niet te doen. Onder aan dit blog zie je wat we voor Thijs gekocht hebben.

Woonaccessoires

No Chaos & Co heeft ook een enorm mooi assortiment aan woonaccessoires en cadeauartikelen. Zo’n leuke aanvulling op de kinderkleding, vind ik. De gekleurde kerstdecoraties van & Klevering vielen mij gelijk op. Wat een vrolijkheid voor in de kerstboom. Eén van mijn persoonlijke favoriete merken voor in huis verkopen ze ook, Bloomingville. Ze hebben echter nog veel meer, neem hier maar eens een kijkje. Je kunt ook voor (kleine) cadeautjes heel goed slagen bij No Chaos & Co.

Snappen jullie dat ik een beetje verliefd ben op deze winkel? Er is maar één minpuntje voor mij, want Oestgeest ligt 150 kilometer van Zwolle vandaan. Gelukkig hebben ze een hele fijne webshop, dus daar kan ik terecht. Woon jij wat meer in de buurt of ben je een keer in de buurt, dan zou ik zeker de stenen winkel bezoeken.

Een paar van onze favoriete producten op een rij, welke vind jij het leukste?

No Chaos & Co

No Chaos & Co

Voor Thijs kochten wij deze gave sweater met patches van Scotch Shrunk.

*Sponsored post

Facebook Comments
Annemarie
Laatste berichten van Annemarie (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply