Anouk GIRL REVIEWS

ANOTHER SNEAK! NINNI VI LIMITED EDITION

26 oktober 2016

EAT GLITTER FOR BREAKFAST AND SPARKLE ALL DAY!

Liet Zonne jullie gister flanerend over de Texelse stranden al een prachtige jurk zien van de Ninni Vi Limited Edition collectie, vandaag mag haar vriendin Benthe jullie trakteren op nog een geweldige sneak review van dit altijd opvallende merk!

Bij een Limited Edition collectie denk ik aan de feestdagen, eind december, knus de open haard aan en natuurlijk een prachtig opgetuigde kerstboom. Dat we deze kerstboom nu nog niet hebben staan, moge duidelijk zijn, maar voor deze shoot hebben we wel de kerstballen van zolder gehaald om het echte december-gevoel te creëren.

De jurk die wij uit hebben gekozen is wat mij betreft op en top een feestjurk. Ik hou ervan om bij feestelijke gelegenheden klassiek zwart te dragen in combinatie met glitter. Deze jurk voldoet daar perfect aan, de basiskleuren zwart en antraciet maken de jurk een tijdloze klassieker en musthave in de kledingkast van ieder meisje. De tekst aan de voorkant is uitgevoerd in een prachtige gouden glitterprint.
De eyecatcher van de jurk is de rok, zowel Benthe als ikzelf werden er op slag verliefd op. Het rokgedeelte loopt prachtig wijd uit (‘een zwierrok mama!’) en is bezaaid met gouden glitter polkadots! Welk meisje wil dat nou niet?!
Om de jurk toch wat kleur mee te geven, heeft hij subtiele roze accenten, dit zie je terug onderaan de boorden van de mouw, in het logo en natuurlijk in de veter waar je de tailleband mee aan kunt snoeren. Leuk detail; deze veter is ook weer voorzien van gouddraad, prachtig!

Wij combineren de jurk met de bijpassende antraciet/zwart gestreepte legging van Ninni Vi. Ook hier komt het roze leuk terug in de bies aan de zijkant.

De matchende haarband maakt de set compleet.

Zoals we van Ninni Vi gewend zijn voelen de stoffen heerlijk zacht aan en zit de set dus ook zeer comfortabel.
Hier kan je dochter perfect mee voor de dag komen!

Maatinformatie:
Benthe is 114 cm lang en draagt de gehele set in maat 110/116, het zit haar als gegoten!

Shoppen:
De Limited Edition collectie van Ninni Vi is vanaf morgenochtend 09.00 uur te koop en shop je dan onder andere bij Vip-Kidz en Kidsfashion Koekoek.

Heb je trouwens al meegedaan met onze Ninni Vi GIVE-AWAY? Lees hier hoe je kans maakt op zo’n gave Limited Edition outfit!

1

2

3

4

5

6

7

8

9

Sponsored post

Facebook Comments Box
Anouk

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Budgettip: Glittermaillots! | Shopaholiek 28 oktober 2016 at 07:39

    […] Shop de nieuwste items in onze Shopaholiek Shop! Ga naar de shop .shop-button { display:block; border: 1px solid; font-size: 10px; text-transform: uppercase; letter-spacing: 2px; font-family: "Lato"; font-weight: 700; text-align: center; margin:25px 0; padding: 16px 0; color: white; background: #dd7777; border-color: #dd7777; } .shop-button:hover { text-decoration:none; } […]

  • Leave a Reply